Metro en ANP
Metro en ANP Muziek 14 dec 2018 / 19:15 uur

Nieuwe kersthit Famke en Ronnie bevestigt relatie

Het duurde even maar it’s finally official: Famke Louise bevestigt de relatie tussen haar en rapper Ronnie Flex. Na de videoclip van het nieuwe kerstnummer van de twee, waarin ze elkaar op het einde een kus geven, draait de geruchtenmolen overuren: zijn ze nou een stel of niet?

Die geruchten gaan eigenlijk al maanden, maar de twee zwegen tot op heden in alle talen. De clip van de nieuwe plaat Alleen Door Jou zou duidelijkheid geven, zei het muzikale duo eerder. Ook na het lanceren van de videoclip draait Famke vrijdagavond bij RTL Boulevard nog een beetje om de hete brij heen, maar geeft daarna toch wel toe dat zij en de rapper een relatie hebben.

Vader

Eind oktober maakte Ronnie Flex bekend dat hij vader gaat worden. De rapper wilde de naam van de moeder geheim houden, maar gaf die enkele weken later toch prijs. Het gaat om de Haagse dj Wafae Kefi (24). De twee hebben echter geen relatie. Al snel werd Famke werd genoemd als moeder van het kind, maar dat gerucht kwam gauw ten einde.

https://www.instagram.com/p/BrWG0ubAAw6/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Nieuwe kersthit Famke en Ronnie bevestigt relatie
Sluiten