E.Westland
E.Westland Muziek 13 nov 2018 / 11:58 uur

Video: Marco Borsato zingt op Rotterdam CS

Gehaaste gezichten, snel voorbij rennende forensen en een boze blik naar iedereen die het waagt om in de weg te lopen en daarmee het risico van een gemiste trein veroorzaakt: zo ziet een gemiddelde ochtend op een Centraal Station van Nederland eruit.

Zo niet vanochtend op Rotterdam CS. Een artiest wist daar namelijk de aandacht te vangen van de voorbijsnellende treinpassagiers. Niet zo vreemd, want die artiest was niemand minder dan… Marco Borsato!

Een Rotterdamse gebiedsagent van het treinstation deelde een video van de Nederlandse zanger met zijn band. Te zien is hoe al snel een groepje mensen om Borsato heen dromt.

Borsato zelf, die toch gewend is om grote stadia en concerthallen uit te verkopen, blijkt dit nieuwe podium helemaal niet te min te vinden voor zijn inmiddels toch wel flink uitgegroeide sterrenstatus. „Zo tof, al die verraste en blije koppies!”, twittert de zanger na het optreden.

Optreden in De Kuip

De reden dat Borsato zich in de Maasstad liet zien, heeft alles te maken met zijn volgende optredens. Die zijn namelijk in de Rotterdamse Kuip, maakte de zanger vandaag bekend. „We hebben het zo lang mogelijk stil proberen te houden, maar dat was nog best wel lastig”, aldus Marco.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Marco Borsato zingt op Rotterdam CS
Sluiten