Merel Driessen
Merel Driessen Muziek 5 nov 2018 / 12:45 uur

Is dit de reüniesamenstelling van de Spice Girls?

De dames deden het al eerder vermoeden en nu lijkt het dan toch echt waar te zijn: een reünie van de Spice Girls. Via de Britse krant The Sun is een foto uitgelekt van de vier dames. Ja, je leest het goed: vier in plaats van vijf. Posh Spice Victoria Beckham ontbreekt namelijk…

Tournee

Te zien is hoe Baby Spice Emma Bunton (42), Scary Spice Mel B (43), Sporty Spice Mel C (44) en Ginger Spice Geri Horner (46) vrolijk naast elkaar poseren. Maandag zullen de Spice Girls hun veelbesproken tournee aankondigen met een video via sociale media. Naar verwachting begint de kaartverkoop in het weekend.

Victoria is echter nergens te bekennen op de foto. Volgens The Sun richt de vrouw van David Beckham zich volledig op haar modebedrijf. Maar ze zou alsnog miljoenen verdienen aan de tournee van de andere Spice Girls.

Wannabe

Elf jaar geleden was er voor het laatst een reünie van de Spice Girls. In 2007 gaven de vijf vrouwen een reeks reünieconcerten. Tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen traden ze voor het laatst op.

De Spice Girls worden beschouwd als de bestverkopende meidengroep aller tijden. In de jaren negentig braken de vijf vrouwen door met hun nog altijd veelgedraaide nummer Wannabe. Vele successen volgden. Eind jaren negentig verliet Ginger Spice Geri de groep en bleven er nog vier van de vijf Spice Girls over. In 2001 gaven de vier hun voorlopig laatste optreden en kozen ze ieder voor een solocarrière.

Wat was jouw favoriete hit van de Spice Girls?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is dit de reüniesamenstelling van de Spice Girls?
Sluiten