Bregje Simons
Bregje Simons Muziek 10 nov 2018 / 16:30 uur

Enrique Iglesias zoent minutenlang met superfan

De droom van de 39-jarige Josephina kwam vrijdagavond uit toen ze in de Ziggo Dome op het podium gevraagd werd en minutenlang met haar grote idool Enrique Inglesias stond te zoenen en te dansen. „Ik dacht: is dit echt!? Wat moet ik nou doen!?”

De Spaanse artiest staat erom bekend dat hij tijdens liveshows niet vies is van een beetje vrouwelijk schoon. Het is dan ook niet de eerste keer dat hij op het podium intiem is met een vrouwelijke fan. Nochtans weet Josephina niet wat haar overkomt als ze, ten overstaan van duizenden gillende vrouwen, minutenlang zeer intiem mag zijn met Inglesias.

‘Vol op z’n bakkes’

Op de beelden die rondgaan op YouTube en Facebook is te zien hoe de Spanjaard zijn zwoele megahit ‘Hero’ opdraagt aan de Eindhovense. Hij blijft minutenlang om haar heen dartelen, knuffelt intiem en geeft haar tot wel zes keer een zoen vol op de mond. De Ziggo Dome gilt en krijst het uit van verbazing. En haar vriend? Die vindt het allemaal prima. „Voor Enrique Inglesias mag ik een uitzondering maken”, zegt ze lachend in een gesprek met Shownieuws.

Zij vragen de Eindhovense wat er door haar heen ging toen ze de lippen van de befaamde hunk op haar mond voelde. „Er ging van alles door me heen”, zegt ze als ze bekent dat ze stiekem al over het moment gefantaseerd had. „Ik dacht: als ik er sta, doe ik het gewoon”, vertelt ze trots. „En hij ging niet achteruit, dus ik pakte hem vol op z’n bakkes!”

Bestverkopende Spaanse zanger

Het was vrijdagavond voor Iglesias na vier jaar weer de eerste keer op Nederlandse bodem. De Spaanse zanger brak door in 1999 door met zijn eerste Engelstalige plaat Enrique. Daarvoor had hij al drie Spaanstalige albums uitgebracht. Met hits als Bailamos, Rhythm Divine en Could I Have This Kiss Forever met Whitney Houston stond hij meerdere malen wereldwijd in de hitlijsten. Met wereldwijd meer dan 150 miljoen verkochte albums is Iglesias de bestverkopende Spaanstalige zanger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Enrique Iglesias zoent minutenlang met superfan
Sluiten