Metro
Metro Muziek 23 okt 2018 / 11:42 uur

Popgroep Ch!pz is weer terug van weggeweest

Vroeger gingen we los op de nummers van de popgroep Ch!pz en dat kunnen we binnenkort weer doen! De groep gaat sinds jaren weer optreden. We kennen ze onder meer van de hits Chipz in Black en 1001 Arabian nights.

De groep heeft niet het gevoel alles uit hun tijd als popartiest te hebben gehaald, vertelt bandlid Kevin aan Nu.nl. Ook heeft Ch!pz nooit een afscheidstour gedaan, voegt hij eraan toe. De groep vond elkaar in 2003 en maakte in 2011 een einde aan het avontuur.

Terugkeren

Eerder dit jaar zette de band een bericht op Facebook dat ze op 1 april in de Ziggo Dome op zouden treden. Het was een grap maar veel mensen waren enorm positief gestemd over het idee. Het zette de groep aan het denken en zodoende zijn ze in gesprek geraakt om terug te keren in de muziekwereld.

Dit weekend staan ze op het podium bij het Smèrrig Festival in de Brabanthallen en zingen ze de bekende hits. Of ze nieuwe muziek uit gaan brengen, is niet bekend. In totaal scoorde de groep vier nummer één-hits. Ken jij er nog een aantal?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Popgroep Ch!pz is weer terug van weggeweest
Sluiten