Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 19 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Hardwell voor onbepaalde tijd uit de publiciteit

Nu Hardwell zijn (tijdelijke) laatste optreden als DJ erop zit, heeft Robbert van der Corput – zoals de artiest heet – eindelijk weer wat tijd voor zijn sociale leven. Hij blijft wel produceren, maar zet voorlopig een punt achter het draaien. En bij een leventje ‘terug-naar-jezelf’ hoort ook minder publiciteit, dus de komende tijd zal Hardwell ook op geen enkele manier meer in de publiciteit treden. Zijn woordvoerder heeft dat vrijdag bevestigd.

Werkdruk en vitaliteit

Van de Corput maakte begin september bekend dat hij voorlopig zou stoppen met optreden omdat hij ten onder dreigde te gaan aan de werkdruk. Daarin is hij allesbehalve een vreemde eend in de bijt, want bijna alle DJ’s lopen daar wel eens tegen aan; het onderwerp staat hoog op de agenda sinds de zelfmoord van de Zweedse Avicii in april.

Het onderwerp vitaliteit wordt ook aangesneden op het Amsterdam Dance Event dat nu bezig is. Woensdag vertelde dj Ferry Corsten op een conferentie hoe hij zijn hectische levensstijl als dj combineert met een gezinsleven.

Hardwell
Foto: ANP

I will be back

Het laatste optreden van Hardwell was donderdagavond in de Ziggo Dome. Daar trad hij op met het Metropole Orkest; de show was live te volgen via zijn eigen socialmediakanalen. Een geëmotioneerde Hardwell gaf zijn fans aan het einde van het concert in elk geval hoop: ‘I will be back’.

Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.