Metro en ANP
Metro en ANP Muziek 2 sep 2018 / 08:06 uur

Zanger Bono verliest stem tijdens concert in Berlijn

U2 heeft zaterdagavond een optreden in Berlijn afgebroken nadat zanger Bono zijn stem was kwijtgeraakt. De zanger van de Ierse band legde na het vierde nummer aan het publiek uit dat zijn stem hem in de steek liet en dat hij een pauze moest nemen.

Inhalen op ander moment

,,Het spijt me, maar dit is een groot probleem. Ik moet er nu iets aan gaan doen. Als mensen naar huis willen, is dat ok. We zullen de show voor jullie inhalen op een ander moment. Als jullie willen blijven; we moeten nu pauzeren voor tien of vijftien minuten", zei Bono tegen het publiek in de Mercedes Benz Arena. Daarop verliet de band het podium. Een bezoeker postte een filmpje hiervan op Twitter.

U2 is bezig met een tournee. Op 4 en 5 september staan er optredens gepland in Keulen. Het is nog niet bekend of deze concerten wel doorgaan.

Reageer op artikel:
Zanger Bono verliest stem tijdens concert in Berlijn
Sluiten