Hester Ramaker
Hester Ramaker Muziek 11 sep 2018 / 05:40 uur

Staat Glennis Grace straks in de finale van AGT?

Glennis Grace gaat het in de nacht van dinsdag op woensdag weer proberen: nog verder komen in de Amerikaanse tv-show America’s Got Talent. Ze staat dan op het podium om te strijden voor een plek in de finale. Er staan in totaal tien acts in de halve finale en er zijn maar vijf tickets te verdelen. De finale vindt volgende week plaats.

Populair

Glennis is behoorlijk populair in Amerika en wist tot nu toe dan ook overtuigend de halve finales te halen. Ze zong onder meer Nothing Compares 2 U van Prince en Never Enough uit de film The Greatest Showman. Bij beide optredens was de jury lovend.

In de halve eindstrijd neemt ze het op tegen onder meer een koor, een dansgroep, een stand-up comedian en enkele andere zangers, waaronder een operazanger. De uitslag wordt, net als in de kwartfinale, een dag later bekend.

Miljoen

Vorige week werden de eerste vijf finalisten al bekend. De finale wordt gehouden op 18 september, de dag erna wordt de winnaar van een miljoen dollar en een optreden in Las Vegas bekendgemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=aaCgnvNcq0M

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Staat Glennis Grace straks in de finale van AGT?
Sluiten