Jelmer Visser
Jelmer Visser Muziek 4 sep 2018 / 11:00 uur

Beyonce is jarig; fans feliciteren diva in stijl

Je zou het haar niet geven, maar popster Beyonce viert dinsdag haar 37ste verjaardag. De diva drukt al sinds de jaren ’90 haar sierlijke stempel op de popmuziek. Ze begon op jonge leeftijd als frontvrouw van meidengroep Destiny’s Child en groeide uit tot Queen B uit een van de grootste vrouwelijke iconen uit de muziekwereld.

Wat je ook van haar vindt: Beyonce maakt indruk en haar fans feliciteren op de manier die je zou verwachten. Vol enthausiasme en hysterie. Heerlijk! Het duurde dan ook niet lang voor de hashtag #beyday trending werd en de vrolijke verjaardagswensen stroomden binnen. Sommigen nemen er zelfs een hele dag vrij voor.

Gefeliciteerd

https://twitter.com/OTRIITourInfo/status/1036842900905185281

Queen B.

Ken je Beyonce niet; of wil je gewoon eventjes lekker van haar muziek genieten omdat ze jarig is? Hier wat van haar bekendste nummers! Hoewel vijf eigenlijk nog redelijk bescheiden is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beyonce is jarig; fans feliciteren diva in stijl
Sluiten