Bregje Simons
Bregje Simons Muziek 5 aug 2018 / 10:05 uur

Madonna brengt eind dit jaar een nieuw album uit

Onze ‘Queen of Pop’ Madonna brengt aan het einde van dit jaar een nieuw album op de markt. Dat onthult de 59-jarige zangeres in de Italiaanse Vogue. Madonna siert de cover van het modeblad in omdat ze bijna zestig wordt deze maand.

In het artikel praat ze over haar leven als voetbalmoeder in de Portugese stad Lissabon, waar haar twaalfjarige zoon David Banda speelt voor Benfica. De zangeres zegt dat de lokale muziek van Portugal haar heeft geïnspireerd.

„Ik heb hier een heleboel fantastische muzikanten ontmoet en ik heb met veel van hen samengewerkt voor mijn nieuwe album. Lissabon heeft mijn muziek en werk dus zeker beïnvloed. Dat kan ook niet anders, ik zie niet in hoe ik het jaar zou kunnen doorkomen zonder beïnvloed te worden door al deze culturele input", zegt ze.

Veertiende album

Fans van Madonna wachten al sinds mei op nieuws over haar veertiende (!) studioalbum. Toen kondigde ze namelijk via Instagram aan binnenkort met nieuwe muziek te komen. Eerder dit jaar gaf ze al een voorproefje van het nummer Beautiful Game.

Rebel Heart

Het is al een tijd geleden dat de Queen of Pop een album heeft gelanceerd. Haar laatste album, Rebel Heart, komt uit 2015. Het haalde de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Madonna brengt eind dit jaar een nieuw album uit
Sluiten