Elselotte Smink
Elselotte Smink Entertainment 18 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Janet Jackson gaat voor reggaeton met Daddy Yankee

Het was maar liefst veertien jaar geleden dat Janet Jackson aanschoof bij een latenightshow, maar vrijdagavond was het zover: bij The Tonight Show met Jimmy Fallon liet de zangeres haar nieuwe single horen.

‘Made for Now’, zoals het nummer heet, is een samenwerking met raggaeton-grootheid Daddy Yankee (die al maandenlang overal te horen is met ‘Dura’). Met tientallen dansers, drummers en een show waar je u tegen zegt, lieten de twee het lied horen aan het Amerikaanse publiek.

https://www.youtube.com/watch?v=h1YRf41JfCI

Liefde voor latin

Het was drie jaar geleden dat Jackson voor het laatst een nummer uitbracht. In een interview met iHeartRadio vertelt de artiest donderdag over de single en dat de samenwerking met Daddy Yankee heel „fijn” was.

„Ik heb altijd van latinmuziek gehouden, en de Afrikaanse muziek is duidelijk aanwezig: dat heeft altijd invloed gehad op wat ik maakte. Het is reggaemuziek die je helemaal terugbrengt naar de Afrikaanse vibe.

Dance crew van over de wereld

Het vrolijke en aanstekelijke liedje, geregisseerd door Dave Meyers (die clips regisseerde van o.a. Kendrick Lamar, Ariana Grande en Justin Timberlake), heeft een al even zomerse videoclip. De internationale dans crew die erin te zien is, omvat dansers uit Ghana, Nigeria, Grenada, Trinidad en Amerika.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.