Redactie Metro
Redactie Metro Muziek 20 aug 2018

De Staat geeft in het voorjaar optreden in AFAS Live

De Staat zal op in 2019 het podium van AFAS Live in Amsterdam beklimmen. De band maakte zaterdagavond op Lowlands bekend op 16 maart weer eens op eigen bodem een eigen show te hebben, ter gelegenheid van hun 10-jarig bestaan.

Grote eigen show

"We vinden het heel cool om eindelijk weer met een grote eigen show in Nederland te staan, we kijken ernaar uit om ons nieuwe werk in je gezicht te blazen en een speciale show neer te zetten", aldus De Staat.

Vorige week verscheen KITTY, KITTY, de eerste single van het nieuwe album dat De Staat binnenkort uitbrengt. Dat nummer is gebaseerd op uitspraken van de Amerikaanse president Donald Trump en vormt een voorproefje voor het nieuwe album.

Rolling Stones en Muse

Na de release van het vorige album in 2016 deed de Nijmeegse band een tournee in binnen- en buitenland, met optredens op onder meer Pinkpop en Down the Rabbit Hole. Naast die grote namen stonden de heren ook nog eens in het voorprogramma van de Rolling Stones en toerde de band met Muse door Europa.

De Staat is een Nederlandse rockband die sinds 2007 actief is. Ze zijn bekend van onder meer nummers als Witch Doctor en Down Town. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
De Staat geeft in het voorjaar optreden in AFAS Live
Sluiten