Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 27 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Josje Huisman is zwanger van haar eerste kindje

Voormalig K3-zangeres Josje Huisman is in verwachting. Voor de 32-jarige Huisman en haar vriend Cle Gyimah wordt het hun eerste kindje. De zangeres deelt het nieuws via Instagram:

„Buikje! Zo blij om te delen dat Cle en ik een kindje verwachten in de winter van 2018", schrijft Huisman bij een foto waarop ze te zien is met een zwangere buik.

Terughoudend over relatie

De zangeres, die eerder deel uitmaakte van de meisjesgroep K3, is sinds ruim een jaar samen met haar vriend. Eerder had Huisman een relatie met Johnny de Mol. In een gesprek met Libelle vertelt ze dat ze bewust niet te veel deelt over haar relatie met Gyimah, ondanks dat ze ”vaak het gevoel heeft mensen iets verschuldigd te zijn omdat ze bekend is”. „Mijn relatie is een van de belangrijkste dingen die ik heb in mijn leven, waar ik de meeste waarde aan hecht en ook heel gelukkig mee ben. Daarom ben ik er een beetje terughoudend over”, legt Huisman uit.

Ze mag dan weinig over haar relatie kwijt willen, ze laat haar lover uiteraard wel zien op haar Instagram-account. „Ik verstop Cle niet, iedereen ziet hem op Instagram. Maar in details treden over de relatie zelf of over hoe wij zijn samen, doe ik niet.”

https://www.instagram.com/p/BjC0pyZAcP-/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.