Metro en ANP
Metro en ANP Muziek 9 jul 2018 / 21:00 uur

Janet Jackson wilde tournee afblazen na dood vader

Janet Jackson overwoog om haar tournee af te blazen na de dood van haar vader Joe. „Ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik wist niet hoe ik verder moest. Moest ik dit festival afzeggen of de hele tournee?", vertelde Janet het publiek van het Essence Music Festival in New Orleans zondag.

Een geweldige man

Na een gesprek met een van mijn broers besloot ze toch verder te gaan, meldt E! Online. „Mijn vader was een geweldige man. Mijn broer vroeg me: als hij hier zou zijn, wat denk je dat hij zou hebben gezegd? En ik denk dat mijn vader zou hebben gezegd: Janet, alsjeblieft, maak af waar je aan begonnen bent en ik zal bij elke stap die je neemt in je hart aanwezig zijn."

Janet droeg het optreden vervolgens op aan haar vader. Het was de eerste keer dat de zangeres weer op het podium stond sinds het overlijden van Joe Jackson. Hij stierf eind juni aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Janet Jackson wilde tournee afblazen na dood vader
Sluiten