Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Muziek 6 jul 2018 / 11:54 uur

Cardi B klaagt ex-manager aan om te veel bemoeienis

Artieste Cardi B klaagt haar ex-manager Klenord ‘Shaft’ Raphael aan. De manager, die door Cardi B ontslagen werd, zou zich te veel met haar carrière en privéleven bemoeid hebben. Ook zou hij meer geld hebben geëist dan in het contract opgenomen was.

Volgens de zwangere rapper zou Raphael ‘blokkades’ hebben geplaatst tussen haar en haar geliefden. Ook zou hij invloed hebben proberen uit te oefenen op haar liefdesleven. Cardi B heeft momenteel een relatie met rapper Offset.

Commissie

Daarnaast eiste Raphael volgens papieren die ingezien zijn door entertainmentwebsite TMZ een commissie van 50 procent, terwijl 20 procent in het contract opgenomen was. De rapper, die onder meer met Bruno Mars heeft samengewerkt, eist ruim twaalf miljoen euro van haar voormalig manager.

Eerder klaagde Raphael Cardi B aan voor meer dan acht miljoen euro. De artieste zou de manager onterecht ontslagen hebben, nadat hij van haar een ster had gemaakt. Zijn team zou verantwoordelijk zijn voor het nummer waarmee ze doorbrak, Bodak Yellow. Ook haar realityserie zou Cardi B aan de contacten van Raphael te danken hebben.

Reageer op artikel:
Cardi B klaagt ex-manager aan om te veel bemoeienis
Sluiten