Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Films & series 5 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Nieuw op Netflix in week 9: Worst Roommate Ever en I See You

Ook in week 9 van 2022 zijn er weer de nodige nieuwe films en series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar de thriller I See You en een documentaire die je misschien niet wil kijken als je huisgenoten hebt: Worst Roommates Ever. En dan gaat het niet om mensen die de afwas niet doen, nee, om regelrechte criminelen. Gezellig.

Daarnaast kun je kijken naar Against The Ice met Nikolaj Coster-Waldau (bekend van Game of Thrones). In deze film nemen de makers je mee op expeditie naar Groenland.

Nieuw op Netflix in week 9

1. I See You

Film
Genre: psychologische thriller

In I See You verdwijnt een 12-jarige jongen op mysterieuze wijze en gebeuren er tegelijkertijd wel heel rare dingen in het huis van Greg Harper, een agent die de verdwijning van de jongen onderzoekt. En als dat niet genoeg is, heeft hij ook nog eens andere problemen thuis. Zijn vrouw is namelijk onlangs vreemdgegaan met een jeugdliefde. Hun zoon is daar behoorlijk woedend over. Hoe past dat allemaal in elkaar?

2. Worst Roommate Ever

Documentaire
Genre: misdaad

Misschien niet een heel goede om te kijken als je met huisgenoten woont of dat ooit nog van plan bent. Worst Roommates Ever gaat namelijk om, duh, de slechtste huisgenoten ooit. Een oplichter, een gewelddadige misdadiger of een vrouw die eigenlijk helemaal niet is wie ze zegt dat ze is. Maar soms ben je wanhopig voor een huis of heb je nergens anders om heen te gaan. Welk verhaal schuilt er achter deze mensen?

3. All of Us

Film
Genre: drama

In deze Belgische dramafilm volgen we het leven van een ongeneeslijk zieke moeder en hoe zij haar laatste weken doorbrengt. Omdat ze een jong zoontje heeft, is het geheel – logischerwijs – erg emotioneel. Toch zit All Of Us ook vol met mooie momenten en soms zelfs grappige. Vier ongeneeslijk zieke mensen gaan namelijk met elkaar in therapie en proberen hun lot te accepteren én in het hier en nu te leven. Lastige opgave.

Nieuwe titels op Netflix

4. Against The Ice

Film
Genre: drama

Nikolaj Coster-Waldau ken je vast (nog) uit Game of Thrones. Zo niet, dan is Against The Ice een mooie manier om kennis met hem te maken. In deze drama zien we hem als een lid van een Deense expeditie naar Groenland. In 1900. Je snapt: dat is én enorm koud én met bar weinig technologie. Hij en zijn expeditie-collega krijgen dan ook te maken met barre omstandigheden en gevaarlijke situaties.

5. Pieces of Her

Serie
Genre: misdaad

Fans van Karin Slaughter zullen bij het zien van de titel Pieces of Her al springen van blijdschap. Maar ook mensen die (dit boek van) haar niet kennen, zullen kunnen genieten van deze spannende serie. Het gaat om een meisje, Andrea, en haar moeder Laura. De meeste mensen kennen hun moeder door en door en dat geldt ook voor Andrea. Denkt ze. Wanneer ze in een café zit met haar moeder en er een schutter binnenkomt, ziet ze een heel andere kant van haar. Haar moeder overmeestert en doodt de schutter met een koelbloedigheid die Andrea verbaast.

Vorige week op Netflix

Bekijk hier de vijf nieuwe series en films op Netflix die we vorige week uitlichtten.

Afscheid van twee jongeren in Over Mijn Lijk: ‘Woorden schieten tekort’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.