Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Films & series 25 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Nieuw op Netflix in week 12: het tweede seizoen van Bridgerton

Ook in week 12 van 2022 zijn er weer de nodige nieuwe films en series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar het langverwachte tweede seizoen van Bridgerton. Die staat sinds vandaag op Netflix en toont het verhaal van de broer van Daphne, die we in het vorige seizoen zagen.

Daarnaast kun je kijken naar een paar actiefilms, zoals bijvoorbeeld The Ice Road. Maar ook Jumanji staat voor je klaar, als je actie én humor wil. Je zit helemaal gebakken.

Nieuw op Netflix in week 12

1. Bridgerton (seizoen 2)

Serie
Genre: drama/romantiek

Daar is ‘ie dan eindelijk: het tweede seizoen van de Netflix-hit Bridgerton. Die-hard fans wisten deze datum uit hun hoofd en hebben inmiddels vast een paar afleveringen achter de rug. Voor als je het niet kent: in Bridgerton gaan we terug in de tijd en volgen we de perikelen van verschillende families binnen een adelijke kring. Denk een soort Pride and Prejudice met vrij veel seks. Vorig seizoen zagen we het verhaal van Daphne en ‘The Duke’, dit seizoen focust zich meer op Daphne’s broer Anthony en zijn zoektocht naar een vrouw.

2. Jumanji: Welcome to the Jungle

Film
Genre: actie

Kevin Hart en Dwanye Johnson in één film, dat staat garant voor een flinke dosis humor. Dat is in deze Jumanji-film dan ook zonder twijfel zo. Het zit zo: een viertal vrienden vindt een oud spel, maar wanneer ze het willen spelen, worden ze in een andere wereld getrokken. Ze veranderen allemaal in een van de personages en moeten zich weten te redden in deze – soms brute – videogame-wereld. Net als in een echte game heb je een paar levens, maar als die op zijn, is het ook echt klaar.

Nieuwe titels op Netflix

3. The Principles of Pleasure

Serie
Genre: documentaire/biologie

Heel veel mensen doen het, maar we weten er nog niet alles over: seks en hoe dat leidt tot plezier. In The Principles of Pleasure komen seks, plezier en wetenschap samen. Er ligt vooral een focus op vrouwelijk genot, want dat kan nog weleens een mysterieus onderwerp zijn. Zo kom je in deze serie te weten hoe dat eraantoe gaat in het lichaam, het brein en de relaties die je aangaat.

4. The Ice Road

Film
Genre: actie

Voor wie zat te wachten op een goede actiefilm: deze is voor jou. In het afgelegen – en vooral erg koude – noorden van Canada stort een diamantmijn in. De mijnwerkers moet gered worden, maar dat gaat niet zomaar. Ze zijn namelijk omringd door ijs, sneeuw en andere gevaarlijke omstandigheden. Het reddingsteam moet dan ook een bevroren meer oversteken voordat ze bij de mijnwerkers kunnen komen.

Vorige week op Netflix

Bekijk hier de vijf nieuwe series en films op Netflix die we vorige week uitlichtten.

Nieuwe films in de bios deze week met Ambulance, de krankzinnigste ontsnapping ooit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix in week 12: het tweede seizoen van Bridgerton
Sluiten