Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Films & series 22 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

5 films en series die in week 42 op Netflix verschenen: The Office en Dynasty

Ook in week 42 van 2021 zijn er weer de nodige nieuwe films en series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar alle seizoen van The Office, die ein-de-lijk op Netflix staan. Tijd voor een marathonnetje dus!

Verder staat het tweede seizoen van Locke and Key sinds deze week op Netflix, net als het vierde seizoen van Dynasty.

Nieuw op Netflix in week 42

1. Locke & Key (seizoen 2)

Serie
Genre: fantasy/drama

In het eerste seizoen van Locke and Key zagen we drie kinderen na de moord op hun vader verhuizen naar het huis waar hij is opgegroeid. En dat is niet zomaar een huis, nee, er zijn namelijk allemaal magische sleutels in te vinden die de gebruikers speciale krachten geven. Dat klinkt leuk, maar niet als er daarom een demonisch wezen op je jaagt. Seizoen twee neemt ons verder de duisternis in, want zullen de kinderen eindelijk ontdekken wat er met hun vader is gebeurd?

2. The Office (seizoen 1 t/m 9)

Serie
Genre: comedy

Eindelijk is de Amerikaanse versie van The Office te zien op Netflix. Vanaf zaterdag bekijk je alle negen seizoenen vol avonturen van het personeel van Dunder Mifflin. Op het kantoor werkt een breed scala aan mensen, met allemaal hun eigen gekke trekjes. Het is gefilmd alsof het een realityshow is, compleet met betekenisvolle blikken recht in de camera.

3. Dynasty (seizoen 4)

Serie
Genre: drama

In Dynasty volgen we het verhaal van de rivaliserende families Carrington en Colby. Die hebben een enorm fortuin, maar over het zeggenschap daarover is nogal wat te doen. In het eerste seizoen startte Fallon Carrington een bedrijf met haar rivaal: Jeff Colby. Het derde seizoen eindigde bij haar vrijgezellenfeest, waar nogal wat drama ontstond. Hoe gaat ze die problemen oplossen in seizoen vier?

Nieuwe titels op Netflix

4. Achter de Wolken

Film
Genre: drama

Een emotionele film over een vrouw wiens man net is overleden, wanneer ze een oude liefde tegen het lijf loopt. Vijftig jaar geleden waren Emma en Gerard verliefd, maar zij trouwde met zijn beste vriend. Nu hij overleden is, bloeit de liefde opnieuw op. Maar daar komen heel wat schuldgevoelens bij kijken. Lukt het Emma en Gerard om samen gelukkig te worden?

5. Found

Documentaire

Een documentaire over drie meisjes, geboren in China, geadopteerd door Amerikaanse families. Wanneer ze op zoek gaan naar hun roots, wijzen DNA-tests uit dat ze nichtjes zijn. Samen reizen ze af naar hun geboorteland om hun biologische ouders te vinden.

Vorige week op Netflix

Bekijk hier de vijf nieuwe series en films op Netflix die we vorige week uitlichtten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
5 films en series die in week 42 op Netflix verschenen: The Office en Dynasty
Sluiten