Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Films & series 8 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

5 films en series die in week 40 op Netflix verschenen: Baby Driver, Morten en meer

Ook in week 40 van 2021 zijn er weer de nodige nieuwe films en series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar de film Baby Driver, over een bestuurder van vluchtauto’s die na het ontmoeten van een meisje wil stoppen met zijn criminele bestaan.

Daarnaast staat ook de Nederlandstalige serie Morten voor je klaar, met in de hoofdrol Peter Paul Muller (aka Martin Morero). En voor de datingshow-liefhebbers onder ons verscheen het tweede seizoen van Sexy Beasts deze week op Netflix.

Nieuw op Netflix in week 40

1. Baby Driver

Film
Genre: actie

Baby, in de film Baby Driver, bestuurt vluchtauto’s voor criminelen. Hij kan autorijden als de beste, maar hoe dat zo is gekomen, weet niemand. Wanneer hij echter een meisje ontmoet, wil hij af van zijn criminele bestaan. Maar dat is, zoals altijd, moeilijker dan gedacht.

2. Morten

Serie
Genre: thriller

In deze thriller van Nederlandse bodem strijden twee politici om het premierschap. De een, Morten Mathijsen (Peter Paul Muller), lijkt de gedoodverfde winnaar. Maar dan duikt er een schandaal uit zijn verleden op. Hij wordt gechanteerd en de schandalen stapelen zich op. Een studente dringt zijn inner cirkel binnen, maar heeft daar zo haar eigen motivatie voor.

3. There’s Someone Inside Your House

Film
Genre: thriller

Halloween komt eraan, en dat is ook op Netflix te merken. De ene na de andere horrorfilm (of serie) wordt toegevoegd aan de streamingsdienst, waaronder dus ook There’s Someone Inside Your House. Een moordenaar die het gezicht van een slachtoffer ‘draagt’ als masker, jaagt op studenten van een middelbare school. Hij wil hun diepste geheimen ontmaskeren. En ze flink te grazen nemen, natuurlijk. Maar wat is er daarvoor gebeurd? Wat hebben de scholieren op hun geweten?

Nieuwe Netflix-titels

4. Sexy Beasts (seizoen 2)

Serie
Genre: romantiek

Misschien wel de meest bizarre datingshow die je ooit gaat zien. Mensen met een ietwat (zeg maar flink) oppervlakkige instelling gaan over tot het extreme om een partner te vinden die ze écht leuk vinden. Alle deelnemers laten zich namelijk omtoveren tot dier. De ‘vermommingen’ zijn levensecht, en zorgen ervoor dat de daters deze keer eens focussen op het innerlijk van een potentiële partner. Het eerste seizoen van Sexy Beasts was al een enorm succes.

5. Bad Sport

Documentaireserie
Genre: sport

Sport kent vele grote schandalen, van dopinggebruik tot scheidsrechters die worden omgekocht. Netflix duikt deze week in de wereld van criminele sportschandalen met Bad Sport. Denk aan de Olympische Winterspelen van 2002, toen het kunstschaatsen van te voren al een gedane zaak was door matchfixing. Of het duizelingwekkende verhaal van Randy Lanier, een topcoureur die tonnen marihuana Amerika in smokkelde als hij niet in zijn raceauto zat. Metro schreef eerder al over de veelbelovende docuserie.

Vorige week op Netflix

Bekijk hier de vijf nieuwe series en films op Netflix die we vorige week uitlichtten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
5 films en series die in week 40 op Netflix verschenen: Baby Driver, Morten en meer
Sluiten