Manners.nl
Manners.nl Films & series 11 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

The Walking Dead seizoen 10 komt alsnog naar Netflix

Netflix heeft na twee keer uitstel eindelijk bekendgemaakt wanneer het tiende seizoen van The Walking Dead naar Netflix komt. Althans, de eerste zestien afleveringen.

Fans van The Walking Dead zaten er in oktober al klaar voor: het tiende seizoen van de zombie-serie zou eindelijk op Netflix komen te staan.

Netflix stelt fans teleur

Op 5 oktober, om precies te zijn, precies de dag dat de finale van datzelfde seizoen op de reguliere televisie werd uitgezonden. Bijzonder snel dus, bijna te mooi om waar te zijn. Normaliter moet je immers vaak maanden wachten tot een dergelijke serie dan naar Netflix komt.

Dat was het dus ook. Eerst werd de lancering tot 6 oktober uitgesteld, en vervolgens werd het tiende seizoen helemaal van de planning gehaald. Fans moesten het doen met een ‘nader te bepalen’ datum.

The Walking Dead seizoen 10

Balen, en dat abonnees daar niet zo blij mee worden had Netflix maar al te goed door. Dat blijkt alleen al uit de Tweet waarmee de streamingdienst bekend heeft gemaakt wanneer seizoen 10 van The Walking Dead dan uiteindelijk wel uitkomt.

Dat is, („nu echt”), op 1 december. Die datum kun je dus in je agenda zetten. Juich echter niet te vroeg, want het gaat enkel om de eerste zestien afleveringen. De laatste zes zullen later pas volgen, ergens begin volgend jaar.

Finale en meer?

Daarmee is de zombie-serie bijna tot een einde gekomen. Er is op dit moment een elfde seizoen in de maak, het slotseizoen van The Walking Dead. Die wordt met 24 afleveringen extra lang.

Fans van Daryl hoeven echter niet te treuren: hij krijgt samen met Carol een eigen spin-off. Ook komt er een anthologie-serie met losse verhalen aan en staan er drie films met Rick Grimes op de planning. Het moge duidelijk zijn: voorlopig ben je nog niet van The Walking Dead af.

Lees ook: Fox heeft treurig nieuws voor fans van Prison Break

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
The Walking Dead seizoen 10 komt alsnog naar Netflix
Sluiten