Manners.nl
Manners.nl Films & series 3 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

David Beckham sluit miljoenendeal en krijgt eigen Netflix-docu

Begin augustus beweerde de Britse krant The Sun dat David Beckham in gesprek was met Netflix en Amazon. De Britse voetballer en stijlicoon wil een documentaire over zichzelf laten maken en zocht een partner die hem daarbij wil helpen. Dat lijkt nu te zijn gelukt. Volgens het Amerikaanse entertainmenttijdschrift Variety heeft David Beckham namelijk een deal gesloten met Netflix.

Een legendarische sporter die samen met Netflix een documentaire gaat maken. Velen zullen dan meteen denken aan The Last Dance. De briljante Netflix documentaire over de hoogtijdagen van de beste basketballer ooit: Michael Jordan. Fans die hopen dat David Beckham een soortgelijke behandeling gaan krijgen, moeten we helaas teleurstellen. De voetballer krijgt namelijk een ander soort documentaire.

David Beckham tekent miljoenendeal met Netflix

Volgens de eerste berichten gaat de documentaire niet alleen over de gloriedagen van David Beckham, maar staat vooral het leven van het gehele gezin centraal. Naast David spelen namelijk ook Victoria en hun vier kinderen een belangrijke rol. Netflix gaat de familie Beckham op de voet volgen en blikt tussendoor terug op de carrière van David en hoe hij samen is gekomen met voormalig Spice Girl Victoria.

David Beckham en zijn zoon Cruz.

Dit verhaal is niet nieuw, maar volgens Variety mag Netflix wel gebruik maken van nog nooit vertoonde beelden. Zo gaan we in de documentaire familievideo’s zien en beelden van toen het stel pas net bij elkaar was. Daar heeft Netflix overigens wel flink de portemonnee voor moeten trekken. De familie Beckham krijgt naar verluidt namelijk ongeveer 17 miljoen euro voor deze samenwerking.

Beckham of Stallone?

De titel en de releasedatum zijn nog niet bekend, maar volgens Variety zullen David en Victoria, en hun kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper binnenkort al zijn te zien op Netflix. Een uitstekende timing, want de Kardashians zijn er net mee gestopt. David Beckham en zijn familie kunnen dus proberen om dat gat op te vullen. De oud-speler van onder meer Manchester United en Real Madrid heeft alleen wel te maken met stevige concurrentie. Ook Sylvester Stallone en zijn drie dochters komen namelijk met een eigen realityserie.

Lees ook: 5 films en series die in week 44 op Netflix verschenen: Holidate en meer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
David Beckham sluit miljoenendeal en krijgt eigen Netflix-docu
Sluiten