Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & series 11 okt 2020

5 films en series die in week 41 op Netflix verschenen: Hubie Halloween en meer

Ook in week 41 zijn er weer de nodige nieuwe films series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar de nieuwe Netflixfilm van Adam Sandler, een krachtige boodschap van levende legende David Attenborough en het vervolg op The Haunting of Hill House.

Ditmaal is Hill House ingewisseld voor Bly Manor. Nieuwe plek, dezelfde duistere ellende. Ook David Attenborough heeft deze week een nare boodschap. In zijn Netflix documentaire A Life on Our Planet laat de levende legende zien hoe slecht we met de aarde omgaan. Gelukkig heeft hij ook een oplossing. Daarnaast verscheen er deze week ook een nieuwe film van Adam Sandler, haalde Netflix Fifty Shades Darker binnen en kun je beginnen aan de Russische Netflix Original To the Lake.

Nieuw op Netflix in week 41

1. The Haunting of Bly Manor

Serie
Genre: horror

Netflix bewees met The Haunting of Hill House dat het mogelijk is om een goede horrorserie te maken. Deze Original werd overladen met positieve kritieken. Nu wil de streamingdienst dat succes herhalen met opvolger The Haunting of Bly Manor. Ditmaal volgen we een au pair die terechtkomt in een huis vol angstaanjagende geheimen. Want wanneer hier iets dood is, betekent het niet dat het ook weg is.

2. David Attenborough: A Life on Our Planet

Documentaire
Genre: natuur

David Attenborough is verantwoordelijk voor de mooist een meest indrukwekkende natuurdocumentaires. Als iemand weet hoe mooi de wereld is, dan is het deze inmiddels 94-jarige Engelsman. Helaas weet hij daardoor ook hoe erg we de planeet aan het verpesten zijn. In zijn nieuwe Netflix documentaire A Life on Our Planet vertelt hij over de geschiedenis van het leven op aarde en hoe we nu hard op weg zijn naar de afgrond. Gelukkig biedt hij ook een toekomstvisie en laat hij zien dat het nog niet te laat is.

3. Hubie Halloween

Film
Genre: komedie

Adam Sandler en Netflix hebben elkaar helemaal gevonden. De acteur tekende onlangs nog een nieuw mega contract met de streamingdienst om door te blijven gaan met het maken van Originals. Hubie Halloween is er daar één van. Hierin speelt Adam Sandler een niet al te populaire inwoner van het dorpje Salem. Hij bedoelt het goed, maar wordt niet begrepen. Toch voelt hij zich geroepen als redder wanneer het dorp bedreigd wordt.

4. Fifty Shades Darker

Film
Genre: romantiek/sensueel

Na een intens en sensueel eerste avontuur kreeg de relatie tussen Anastasia en Christian in 2017 een vervolg. In Fifty Shades Darker start Anastasia aan een nieuwe carrière in de uitgeverswereld. Ondertussen kom Christian met nieuwe voorwaarden voor hun relatie. Ondertussen neemt ook de druk van buitenaf toe. Is deze intense relatie bestand tegen al deze veranderingen? Je ziet het nu op Netflix.

5. To the lake

Serie
Genre: thriller

Het coronavirus heeft grote impact op ons leven, maar het kan nog een stuk erger. Zo bewijst de nieuwe Netflix Original To the Lake. In deze Russische serie wordt de wereld geteisterd door een vreselijke ziekte. Deze is zelfs zo besmettelijk en dodelijk dat de beschaving op het spel staat. Het is aan een dappere groep om hun leven, liefde en menselijkheid op het spel te zetten. Alles moet wijken om te overleven in deze koude en gruwelijke wereld.

De beste nieuwe films en series die vorige week verschenen

Bekijk hier de vijf nieuwe series en films op Netflix die we vorige week uitlichtten.

Lees ook: Tygo Gernandt in film Casanova’s: ‘Versieren is leuker dan de buit binnen hebben’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
5 films en series die in week 41 op Netflix verschenen: Hubie Halloween en meer
Sluiten