Ista van Galen
Ista van Galen Films & series 28 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Prins Harry en Meghan weer terug in de spotlight met eigen realityshow

Prins Harry en Meghan Markle treden weer enigszins in de spotlights met een realityshow op Netflix. Daarin krijgen fans van het stel een inkijk in hun leven. Dat meldt The Sun.

Netflix wil dit gerucht overigens niet bevestigen. Wel is duidelijk dat het stel bezig is met een aantal projecten voor hun samenwerking met de streamingdienst.

De Hertogin van Sussex zou in de show onder meer aan de wereld willen laten zien wie de échte Meghan is.

Smaakvolle glimp

De realityshow zou volgens The Sun een smaakvolle glimp van het leven van het koppel laten zien. Maar de show zal meer gaan over hun liefdadigheid dan wat het koppel achter gesloten deuren doet. „Ze doen dit op hun eigen voorwaarden en willen hun stem laten horen”, aldus de bron van The Sun.

Voor de opnames worden ze drie maanden gevolgd, maar het is nog niet duidelijk of de camera’s ook welkom zijn in hun villa in Californië.

Netflix-deal

Een woordvoerder van Netflix wil het gerucht over de realityshow nog niet bevestigen. Wel werd eerder deze maand al bekend dat het koppel gaat samenwerken met de streamingdienst om documentaires, films, televisieseries en series voor kinderen te maken. Volgens de woordvoerder zijn ze nu bezig met het ontwikkelen van een animatieserie over inspirerende vrouwen en een natuurdocumentaireserie.

De Netflix-deal was goed voor 150 miljoen dollar. Maar met de deal zou het koppel volgens The Sun hebben gehoopt vooral achter de schermen mee te werken. „Maar Netflix wil duidelijk waar voor hun geld.”

Uit de media

Opmerkelijk is dat Harry en Meghan dit jaar nog uit het Britse koningshuis stapten, omdat ze meer privacy wilden. De  komst van de show zorgt dan ook voor enige kritiek. Zo noemt de Britse media het stel hypocriet. De hoofdredactrice van het Britse blad Majesty Magazine zei: „Waarom zouden ze hun privéleven dan nu naar buiten brengen?. Ze maakten de Britse media zwart en deden alsof ze van ons weg moesten vluchten.”

Lees ook: Carrièreswitch: Harry en Meghan aan de slag bij Netflix
Lees ook: Harry en Meghan zien af van koninklijke titels

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Prins Harry en Meghan weer terug in de spotlight met eigen realityshow
Sluiten