Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & series 13 sep 2020 / 15:20 uur

5 films en series die in week 37 op Netflix verschenen: Undercover en meer

Ook in week 37 zijn er weer de nodige nieuwe films series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar het nieuwe seizoen van Undercover, een documentaire over de duistere kant van sociale media en meer.

De spannendste Nederlandstalige serie is terug: Undercover. Vanaf nu staat er iedere zondag een nieuwe aflevering voor je klaar. Gelukkig hoef je in de tussentijd niet te vrezen voor verveling. Netflix heeft namelijk nog veel meer nieuwe titels toegevoegd. Van een komische horrorfilm tot een documentaire over sociale media. Liever iets dat minder eng is? Geen zorgen, daar is met Julie and the Phantoms en The Duchess ook aan gedacht.

Nieuw op Netflix in week 37:

1. Undercover (seizoen 2)

Serie
Genre: Misdaad

Undercover is terug! Na een razend spannend eerste seizoen moet Bob opnieuw infiltreren in een criminele organisatie. Kim wijst hem op illegale wapenhandel in Syrië. Dit leidt hem tot een op het eerste oog doodgewone country & western-manege in het Belgische achterland, maar hier wordt niet alleen gedanst en paardgereden. Bob belandt opnieuw in een gevaarlijke wereld en moet ook nog vrezen voor Ferry. De door Frank Lammers gespeelde crimineel wil namelijk wraak nemen voor de gebeurtenissen uit seizoen één. Hier lees je een interview met Frank Lammers en Elise Schaap.

2. The Babysitter: Killer Queen

Film
Genre: comedy/horror

Ondanks matige recensies groeide de komische horrorfilm The Babysitter uit tot een ware culthit. Netflix wil doorbouwen op dit succes en komt daarom met een vervolg: The Babysitter: Killer Queen. Opnieuw moet tiener Cole vrezen voor zijn babysitter die lid is van een satanische bloedsekte. Hij dacht dat hij in het eerste deel met haar en haar vrienden had afgerekend, maar niets is minder waar. De bloeddorstige sekteleden zijn opgekrabbeld uit de hel om wraak te nemen op Cole.

3. The Social Dilemma

Documentaire
Genre: misdaad

Op het eerste oog is social media een leuke en onschuldige manier om vrienden te volgen en te weten wat er speelt in de wereld. Helaas is er ook een schaduwzijde. Sociale netwerken hebben ook een gevaarlijke impact en kunnen vergaande gevolgen hebben. Welke dat zijn zie je in de nieuwe Netflix documentaire The Social Dilemma. Hierin laten technische experts zien waarom Facebook en andere sociale media alles behalve onschuldig zijn,

4. Julie and the Phantoms

Serie
Genre: drama/komedie

De middelbare school is niet gemakkelijk. Zeker niet voor Julie uit de serie Julie and the Phantoms. Het overlijden van haar moeder heeft ervoor gezorgd dat ze zich steeds meer afsluit en zelfs haar passie voor muziek kwijt is geraakt. Maar dan verschijnen er opeens drie jongensgeesten om haar op te vrolijken en een band te beginnen. Precies wat Julie nodig heeft om deze zware tijd door te komen.

5. The Duchess

Serie
Genre: drama/komedie

Stand-up comédienne Katherine Ryan heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Ze schittert namelijk in de nieuwe Netflix-serie The Duchess. Hierin speelt ze een grofgebekte alleenstaande moeder die een nogal bijzonder leven heeft. Het grootste probleem in haar leven is dat ze een tweede kind wil, maar dat is lastig zonder partner. Daarom besluit ze haar excentrieke ex-man te benaderen, en dat leidt tot hilarische situaties.

Meer op Netflix

Ben je op zoek naar iets leerzamers om te bingen? Dan is het zeker de moeite waard om deze 3 popular science docu-series een kans te geven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 films en series die in week 37 op Netflix verschenen: Undercover en meer
Sluiten