Manners.nl
Manners.nl Films & series 30 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Fargo seizoen 4 keert Netflix rug toe en omarmt Nederlandse dienst

Het is even wennen voor de fans, maar Fargo seizoen 4 is in tegenstelling tot de eerste drie seizoenen in Nederland niet op Netflix te zien. Het nieuwe seizoen van de geniale serie is vanaf half oktober op Videoland te streamen.

Fargo is een serie van Noah Hawley, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1996 van de Coen Brothers. De eerste drie seizoenen waren ronduit briljant en kregen dan ook lovende kritieken. De recensies voor seizoen 4 zijn ook positief, maar iets terughoudender. Neemt niet weg dat velen watertandend zitten te wachten op de nieuwe afleveringen.

Fargo seizoen 4 op Videoland in plaats van Netflix

Het vierde seizoen van Fargo, met een hoofdrol voor Chris Rock, ging deze week in première op het Amerikaanse kabelnetwerk FX. Bij de eerste drie seizoenen volgde Netflix dan een paar dagen later, maar dit jaar is alles anders.

Sinds de overname van 21st Century Fox in 2019 is FX eigendom van Disney. Daarom wordt de licentie van Fargo niet meer afgestaan aan concurrent Netflix. Seizoen 4 komt, samen met de andere seizoenen, beschikbaar op Hulu, een streamingdienst van Disney. Deze is in Nederland echter nog niet beschikbaar. Hier verschijnen alle seizoenen, inclusief het vierde, op Videoland.

Chris Rock en de eerste recensies

In het nieuwe seizoen van Fargo staat misdaadorganisatie, bestaande uit zwarte migranten, centraal. Rond 1950 trekken ze naar het Noorden vanwege de rassenscheidingswetten van Jim Crow in het Zuiden. Onderweg komen ze in conflict met de maffia van Kansas City. Chris Rock speelt Loy Cannon, de leider van het misdaadsyndicaat. Verwacht in Fargo 4 drugs, jazz, gangsters en heel veel stijl.

Chris Rock is de nieuwe hoofdrolspeler

De eerste recensies van Fargo 4 stromen binnen. Bekijk hier het overzicht. Vanaf 11 oktober kun je het nieuwe seizoen streamen op Videoland. Tip, je hebt de mogelijkheid voor een gratis proefperiode van twee weken. De eerste drie seizoenen zijn voorlopig nog wel te zien op Netflix.

Lees ook: Tenet stevent af op flop en dat is slecht nieuws voor James Bond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Fargo seizoen 4 keert Netflix rug toe en omarmt Nederlandse dienst
Sluiten