Manners.nl
Manners.nl Films & series 28 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de modellen van Rihanna’s lingerieshow op Amazon Prime

Wat vroeger de Victoria’s Secret Fashion Show was, is nu de Savage X Fenty Show van lingerie-koningin Rihanna. In 2020 is de tweede editie te zien op Amazon Prime. Maak kennis met de modellen, van Bella Hadid tot Normani.

Jarenlang keek de hele wereld jaarlijks uit naar Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Adriana Lima en andere ‘Angels’ in lingerie. Maar de Victoria’s Secret Fashion Show is niet meer van deze tijd. Na kritiek, onder meer vanwege een gebrek aan diversiteit, stopte de show na 2018. Rihanna sprong gretig in dat gat.

Savage X Fenty Show

Inmiddels is Victoria’s Secret volledig bijgedraaid, maar ten tijde van de jaarlijkse shows liep er één type model op de catwalk. Daarmee werd een surrealistisch schoonheidsideaal uitgestraald. Bij de eerste Savage x Fenty Show van Rihanna op Amazon Prime was alles anders.

Modellen in alle kleuren en maten liepen mee op de catwalk, inclusief dragqueens en zwangere vrouwen. Ook dit jaar is dat weer het geval. „Lingerie moet sexy en speels zijn, voor iedereen. Lingerieshows moeten vrouwen aanmoedigen hun uniciteit te omarmen”, zei Rihanna daarover.

De modellen van 2020

De Savage x Fenty Show 2020 vindt binnenkort plaats en is vanaf 2 oktober te streamen. Bella Hadid, Cara Delevingne, Normani, Megan Thee Stallion en Paloma Elsesser zijn net als vorig jaar weer in lingerie te zien op de catwalk.

Daar komen dit jaar Irina Shayk, Demi Moore, Lizzo, Erika Jayne, Gigi Goode, Laura Harrier, Paris Hilton, Rico Nasty, Rubi Rose, Shea Couleé, Willow Smith, Chika Miss 5th Avenue en Jaida Essence Hall bij. Om alvast een voorproefje te geven, lichten we een paar uit.

Bella Hadid

Normani ( de eerste Savage x Fenty-ambassadeur)

Foto: SavageXfenty.
Foto: SavageXfenty.
Foto: SavageXfenty.

Irina Shayk

Paloma Elsesser

Laura Harrier

Rubi Rose

Megan Thee Stallion

Rihanna zelf

Vanaf 2 oktober is de Savage x Fenty Show te zien op Amazon Prime. Tip: je kunt een abonnement 30 dagen lang gratis proberen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit zijn de modellen van Rihanna’s lingerieshow op Amazon Prime
Sluiten