Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 6 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Ex van Peter Gillis, Nicol Kremers, in de Playboy: ‘Hele eer’

Na Jaimie Vaes staat deze maand niemand minder de realityster Nicol Kremers in de Playboy. ‘Nicolleke’, zoals haar ex Peter Gillis haar noemde, is voor de septembereditie van het blad uit de kleren gegaan.

De 33-jarige vindt het „een hele eer” om in het blad te mogen staan. „Playboy brengt vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend”, zegt Kremers. „Ik ben er trots op dat ik een keer deel mag uitmaken van die formule.”

Nicol Kremers in septembereditie van Playboy

Naakt poseren is voor Kremers niet per se iets nieuws. Ze is namelijk actief op het platform Onlyfans, waar abonnees maandelijks of een los bedrag betalen voor intieme foto’s. „Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied”, zegt ze zelf. „Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders.”

Vorige maand was Jaimie Vaes de eerste BN’er in de Playboy sinds 2013. Het blad laat weten dat er nog meer fotoshoots met BN’ers aan zitten te komen. „We zijn nog steeds in gesprek met een aantal bekende vrouwen”, aldus hoofdredacteur Niek Stolker.

Mishandelingen door Peter Gillis

De meeste mensen zullen Kremers kennen vanwege haar ex Peter Gillis. Ze was in meerdere seizoenen van Massa is Kassa te zien, onder meer toen ze hondenyoga organiseerde voor haar hondje.

Kremers en Gillis gingen dit jaar uit elkaar en tijdens hun relatie zou Gillis haar hebben mishandeld. In de rechtbank werden een aantal details genoemd, bijvoorbeeld het trekken aan haren en bijten in de rug. In de Playboy praat Kremers ook over die tijd: „Het zal nog een lange weg worden om volledig te herstellen van het trauma dat ik heb opgelopen door de man die mij heeft mishandeld, maar ik ben op de goede weg.”

Eerder zei ze dat ze „uit angst” bij Gillis bleef. Kremers zegt „tot op zekere hoogte” wel van Gillis gehouden te hebben. „Maar niet zoals het op een normale manier zou gaan.” Zij heeft inmiddels aangifte tegen haar ex gedaan, waarin ze het heeft over meer dan tien mishandelingen. Met Gillis hoeft Kremers dan ook geen contact meer. „Ik wil die man nooit meer zien en niet meer aan hem denken. Ik hoop dat Peter de straf krijgt die hij verdient, dat hij begrijpt wat hij gedaan heeft en dat hij daar niet voor weg kan lopen.”

Hier praten ‘we’ volgens onderzoek over in de auto: van geheimen vertellen tot een aanzoek doen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties