Isabella van den Berg
Isabella van den Berg Entertainment 1 apr 2023
Leestijd: 1 minuut

Famke Louise emotioneel na comeback op podium: ‘Nooit gedacht dat ik op deze manier verwelkomd zou worden’

Na een hele tijd geen shows te hebben gegeven, trad Famke Louise gisteren op in Zoetermeer. De zangeres en persoonlijkheid maakte haar comeback op het podium precies drie jaar na haar laatste show. Het was een emotioneel moment, schrijft ze op Instagram.

De corona-lockdowns en haar zwangerschap deden er voor zorgen dat Famke Louise – bekend van de in 2o17 uitgebrachte nummers ‘Op me monnie’ en ‘Vroom’ – een tijd niet optrad.

Famke Louise terug op het podium

Op Instagram schrijft Famke Louise: „Ik had nooit verwacht dat na een break van 3 jaar ivm Corona en zwangerschap ik op deze manier verwelkomd zou worden en ik ben er nog steeds emotioneel van”, begeleid met een foto en beelden van het optreden. „Ik heb dit zo erg gemist WOW!!!! Ik weet dat alles een opbouw nodig heeft maar dit is voor mij al een fantastisch begin en ik kan niet wachten op MEER en wat de toekomst mij opnieuw gaat brengen.”

‘Alleen maar leuke, positieve vibes’

In januari bracht Famke Louise voor het eerst in lange tijd weer nieuwe muziek uit. Dat was een jaar nadat de zangeres, die doorbrak met haar hit Op Me Monnie, moeder was geworden van een zoontje. Metro sprak haar recentelijk over haar nieuwe muziek. Daarin zei ze dat heel erg goed gaat: „Dus ik heb niks negatiefs te belichten. Alleen maar leuke, positieve vibes.”

‘Mijn vriendin stuurt me voor elke paar cent een Tikkie’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Famke Louise emotioneel na comeback op podium: ‘Nooit gedacht dat ik op deze manier verwelkomd zou worden’
Sluiten