Cassandra Oostrom
Cassandra Oostrom Entertainment 26 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze hiphopartiest is de vierde afvaller van The Masked Singer

Wie o wie zit er nu in het pak van de krab? Dat vroegen ruim 1,9 miljoen kijkers van The Masked Singer zich gisteravond samen met de juryleden af. Is het Ronnie Flex? Of is het toch Glen Faria of Maradonnie? Of misschien wel een andere hiphopartiest?

Hoewel de juryleden twijfelden over hun keuze, wisten de kijkers het al vóór de onthulling.

Tijgers, Flamingo’s en Krabben in The Masked Singer

De juryleden, Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Buddy Vedder en Gerard Joling, waren na het optreden van de Krab er allemaal van overtuigd dat er ‘een’ hiphopartiest in het pak verscholen zat. Maar wie? Nederland kent nog best een hoop hiphopartiesten. „Als ik naar die benen kijk, denk ik dat het Maradonnie is, maar het zou ook weleens Ronnie Flex kunnen zijn’’, gokt Joling. „Maar het kan ook nog Glen Faria zijn.” Zeker van zijn keuze is Joling dus niet. Wie wél zeker van zijn keuze is, is Vedder. Hij is zelfs zo zeker dat Ronnie Flex in het pak verstopt zit, dat hij het gênant zou vinden als er iemand anders in het pak zou zitten.

Toch denken niet alle juryleden er zo over. Boszhard doet namelijk weer een heel andere gok: „Als ik naar de knieën kijk, moet het wel Maradonnie zijn. Als je eenmaal naast mij hebt gestaan in drag met hoge hakken, dan weet je hoe iemands knieën zijn.”

‘Van hiphop-ster naar Krab’

The Masked Singer-kijkers besluiten dat de Tijger, de Joker, de Pinguïn, de Flamingo en de Zeemeermin door mogen naar de volgende ronde. Dit betekent dat het voor de Krab tijd is om zich te onthullen. Vol spanning kijken het panel én de kijkers naar de onthulling. Hadden ze gelijk? Was hun gok goed? Ja! Dus toch. Uit het pak komt inderdaad Ronnie Flex tevoorschijn. „Ik ben ver van huis. Ik ben van hiphop-ster naar Krab gegaan. Ik heb het met veel plezier gedaan, ik vond het heel leuk om te doen”, lacht de rapper.

De rapper is niet de enige in zijn omgeving die meedeed aan The Masked Singer. Eerder in het programma werden namelijk zijn schoonvader Ronald de Boer en zijn vriendin Demi de Boer onthuld als gastartiesten. „Voor onze kilometervergoeding is dit heel goed nieuws, want je kon gewoon lekker meerijden met je schoonvader’’, grapt Ruben Nicolai. „Inderdaad! Wij zijn gewoon lekker gaan carpoolen”, lacht Ronnie Flex.

Ook de kijkers waren blij met de onthulling van Ronnie Flex. Het grootste deel had het namelijk goed gegokt.

The Masked Singer terugkijken? Dat kan hier.

NPO verbreedt onderzoek misstanden DWDD naar hele publieke omroep

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.