Cassandra Oostrom
Cassandra Oostrom Entertainment 1 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Yolanda Hadid reageert met grap op kritiek: ‘Ik ben de slechtste moeder ooit’

Yolanda Hadid heeft met een TikTok-video grappend gereageerd op de beschuldigingen dat ze een slechte moeder zou zijn. Op sociale media krijgt de moeder van de topmodellen Bella en Gigi Hadid al een lange tijd veel kritiek, onder meer omdat ze haar dochters zou ‘uithongeren’.

De kritiek kwam in een stroomversnelling nadat op een oude video een gesprek te zien is tussen moeder en dochter Hadid over voeding. „Ik voel me heel slecht. Ik heb maar een halve amandel gegeten”, zegt de oudste van de twee dochters, Gigi Hadid, tegen haar moeder. De reactie van moeder-Hadid viel bij veel mensen in het verkeerde keelgat: „Neem nog een paar amandelen. En goed kauwen.”

Yoland Hadid noemt zichzelf de ‘slechte moeder ooit’

Een lange tijd heeft moeder-Hadid niet veel losgelaten over de oude video en haar uitspraak erin. Maar nu reageert ze er toch eindelijk op, met een TikTok-video. In de video eet Hadid een grote bak met amandelen op verschillende plekken in en om haar huis. „Slechtste moeder ooit”, schrijft ze onder de video als hashtag.

@yolandahadid

#worstmomever #almonds

♬ BIZCOCHITO – ROSALÍA

De reacties onder de video zijn veelal positief. „Powermove”, schrijft één iemand. „Geweldig, groot fan van dit”, schrijft een ander. Het Nederlandse nichtje van de twee Hadid-dochters, Joann van den Herik, reageert onder de TikTok-video met drie lachende emojis. Maar er staan ook reacties tussen van mensen die juist dit grapje niet vinden kunnen: „Dit is echt niet oké om te posten Yolanda.”

Strikte opvoeding

Moeder-Hadid zou, volgens critici, haar dochters dun willen houden zodat ze goed blijven presteren in de modewereld. Ze zou de twee streng opvoeden en dus ook letten op hun eetpatronen.

In 2017 liet Hadid, die deels ook Nederlands is, echter weten trots te zijn op haar aanpak wat betreft opvoeding. „Ik ben een beschermende Nederlandse moederbeer en ik houd mijn familie bij elkaar”, legde zij destijds uit aan Fashionweek Daily. „Ik wil altijd de beste versie van mezelf zijn en een voorbeeld voor mijn kinderen zijn.”

Enorme hoeveelheid broeikasgas in de atmosfeer na lekken Nord Stream

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Yolanda Hadid reageert met grap op kritiek: ‘Ik ben de slechtste moeder ooit’
Sluiten