Nikki Veerbeek
Nikki Veerbeek Entertainment 23 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Marc-Marie Huijbregts: ‘Glennis Grace kwam kwaad uit de vagina en gaf de vroedvrouw een duw’

Afgelopen dinsdag deed Glennis Grace voor het eerst haar verhaal over het geweldincident tussen haarzelf, haar zoon en Jumbo-medewerkers. Ze schoof daarvoor aan bij Jinek. Het regende reacties na het optreden en die waren niet bepaald positief. Ook Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius vinden er iets van.

In de nieuwste aflevering van de podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets bespreken ze de uitzending.

Marc-Marie Huijbregts: ‘Eva had meer tegengas moeten geven’

„Ik ben moeder, ik wil mijn kind niet zo zien. Het is onwijs uit de hand gelopen, wat absoluut niet de bedoeling was”, vertelde Grace aan tafel bij Jinek. Huijbregts vindt het excuus dat ze moeder is maar rammelen. „Dat is haar verweer voor alles: ‘Ja maar, ik heb borsten’. Juist als je moeder bent, wil je je kind toch opvoeden. Dus wat is dit voor opvoeding?”

Dat soort vragen miste hij bij Jinek. „Ik ben een super groot fan van Eva, maar soms vind ik wel dat wel dat ze iets meer tegengas mag geven”, meent hij. Brandt Corstius vermoedt dat Jinek haar niet te hard wilde aanpakken, omdat ze bang was dat Grace dan minder zou los laten en defensief zou worden.

‘Glennis Grace is fel geboren’

Grace beweerde aan tafel dat ze niet fel was tegen de Jumbo-medewerkers, maar daar gelooft Huijbregts geen snars van. „Nee, dat is echt niets voor jou”, zegt hij met gevoel voor sarcasme. „Je bent fel geboren. Die is kwaad uit de vagina gekomen. De vroedvrouw gaf ze zo een duw in het gezicht.”

Veelgehoord kritiek op Grace is dat ze zegt voor een ‘constructief gesprek’ naar de Jumbo te zijn gegaan, terwijl ze wel met zeven man was. Ook Huijbregts vindt dat onzin. „Zij kwamen daar niet om te vragen wat er gebeurd was.”

Al met al denken Huijbregts en Brandt Corstius dat het een slecht idee was om bij Jinek te gaan zitten. „Allemaal zelfoverschatting. Die denkt dan: ‘Ik ga daar met grote bambi-ogen zitten en dan ga ik een moeder spelen, dan gelooft iemand wel dat mijn moederhart heeft gesproken.’ Heel veel mensen hebben een moederhart en die doen dit niet.”

Pieter Omtzigt in WNL Op Zondag: ‘Kabinet heeft geen langetermijnvisie en springt van ijsschots naar ijsschots’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Marc-Marie Huijbregts: ‘Glennis Grace kwam kwaad uit de vagina en gaf de vroedvrouw een duw’
Sluiten