Femke van Rooijen
Femke van Rooijen Entertainment 18 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Volgend jaar niet twee maar drie optredens: The Streamers kondigen nóg een show aan in GelreDome

Goed nieuws voor alle fans die maar geen kaartjes weten te bemachtigen voor The Streamers en ze nu toch écht eens live willen zien optreden: volgend jaar treedt de superformatie niet twee, maar drie keer op in de GelreDome. Dat maakte band vandaag bekend.

De eerste concertreeks voor een live publiek smaakt duidelijk naar meer, want het weekend vol optredens in het Olympisch Stadion zit er nog niet op (vandaag staat de band voor de derde keer dit weekend op het podium), of The Streamers maken alweer plannen voor een nieuwe concertreeks. Dat de superformatie volgend jaar op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zou optreden in de Arnhemse GelreDome, was al bekend. Maar vandaag werd duidelijk dat er nog een derde show aan wordt toegevoegd, namelijk op zondag 22 oktober.

The Streamers kijken nu al uit naar volgend jaar

„We zijn enorm dankbaar dat we vandaag ook een derde concert in de GelreDome mogen aankondigen”, zegt Streamers-oprichter Guus Meeuwis. „Het weerzien met de mensen, in het stadion maar ook gisteravond thuis via de livestream, is fantastisch. Vanmiddag is de laatste show en daar gaan we extra hard van genieten, maar de data van volgend jaar staan bij de bandleden dik gedrukt in de agenda, dat mag je van ons aannemen. We kijken er nu al enorm naar uit.”

De extra show volgend jaar vindt aan het einde van de middag plaats, om zo ook gezinnen tegemoet te komen. Kaarten zijn nu al te koop via de website van de The Streamers, die naast Meeuwis bestaat uit onder anderen Kraantje Pappie, Snelle en Suzan & Freek.

Vrijdag fysiek debuut

De groep werd in coronatijd opgericht omdat het toen niet mogelijk was om voor een live publiek op te treden. The Streamers traden toen digitaal op vanuit Carré, Paleis Noordeinde, de Kuip en de Efteling voor miljoenen kijkers. De groep maakte vrijdag zijn fysieke debuut in een vol Olympisch Stadion in Amsterdam.

Frituurfanaten halen hun hart op tijdens de Frikandellentocht: ‘Ik maak tijd voor frikandellen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Volgend jaar niet twee maar drie optredens: The Streamers kondigen nóg een show aan in GelreDome
Sluiten