Pim Pauwels
Pim Pauwels Entertainment 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Samantha Steenwijk ligt weer in de clinch met Yvonne Coldeweijer: ‘Privacy geschonden’

Samantha Steenwijk heeft hard uitgehaald naar roddelvlogger Yvonne Coldeweijer, die toch al geen goede vriendin van haar was. Gisteren deelde Yvonne Coldeweijer op haar roddelkanaal Life of Yvonne dat de zangeres enkele jaren geleden in een relatiecrisis zou hebben gezeten. Samantha Steenwijk vindt het vooral ‘pijnlijk’ dat Coldeweijer deze roddels nu moet delen. „Er zijn mensen die genieten van andermans leed.”

„Gister is er een privésituatie uit ons verleden openbaar gemaakt, waar wij eenmalig iets over kwijt willen”, laat Steenwijk vandaag weten op haar Instagram. „Mijn vrouw Daisy en ik zijn al zestien jaar bij elkaar. Zoals in elke relatie, hebben wij ook onze ups and downs gehad. Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld dat zij vreemd is gegaan. Dat was erg pijnlijk en heeft voor veel verdriet gezorgd.”

Steenwijk vindt dat haar privacy is geschonden

Steenwijk vindt het vervelend dat details uit haar privéleven naar buiten zijn gekomen. Volgens de zangeres is haar privacy geschonden „zonder dat er enig maatschappelijk belang bij gediend is”.

„Dat er mensen zijn die genieten van andermans leed en dat dit de manier is waarop we in onze samenleving met elkaar omgaan, vinden we nog het meest pijnlijk”, zegt ze. Ze noemt daarbij niet de naam van Yvonne Coldeweijer, maar duidelijk is wel dat ze op haar doelt. „Wij zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar en zijn van plan dat ook te blijven. En door…”

Oprakelen van relatiecrisis heeft ‘totaal geen meerwaarde’

Voor Steenwijk is het inmiddels „lang geleden”. „Voor ons is dit een gesloten boek”, zo gaat ze verder. „Als iets waar is, is iets waar, al klopte de details van de naar buiten gekomen informatie niet helemaal. Wij hadden dit liever privé gehouden.”

Het oprakelen van de relatiecrisis van jaren terug heeft volgens Steenwijk verder „totaal geen meerwaarde.” De zangeres noemt het incident „het diepste dal waar wij in hebben gezeten”. „Maar wij zijn altijd in onze liefde blijven geloven en zijn hier dan ook veel sterker uit gekomen.”

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer zijn geen goede vrienden

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer lagen elkaar al niet, vanwege de bewering van de roddelvlogger dat Steenwijk dieetpillen gebruikte. Coldeweijer staat bekend als de vrouw die roddels over allerlei BN’ers naar buiten brengt op haar juicekanaal Life of Yvonne.

Daarop pretendeerde Coldeweijer in maart dat Steenwijk haar gewichtsverlies te danken had aan illegale dieetpillen. Dat is volgens Steenwijk klinkklare onzin en daarom eiste zij rectificatie. Die rectificatie volgde even later, al bleek uit die rectificatie nou niet bepaald een bekentenis van spijt of dat ze zelf fout zat.

Sylvana Simons clasht met Hermans (VVD) die haar ‘geïrriteerd’ noemt: ‘Dit is kansloos’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samantha Steenwijk ligt weer in de clinch met Yvonne Coldeweijer: ‘Privacy geschonden’
Sluiten