Iza de Bruin
Iza de Bruin Entertainment 12 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Roy Donders wordt vader: ‘Hoe dan?’

Als je dit een paar jaar geleden las, had je ‘t misschien twee keer moeten lezen: Roy Donders wordt vader. Zijn vriendin Michelle, met wie hij in maart een relatie kreeg, is in verwachting van hun eerste kindje. „Mijn hart zit in mijn keel”, zegt Roy als ze samen naar de testuitslag kijken.

De stylist van het Zuiden deelt het nieuws in zijn vlog van gisteravond.

Roy Donders wordt vader

Het stel leerde elkaar vorig jaar op vakantie in Griekenland kennen. Het duurde even, maar Donders was erg verrast toen hij eerder dit jaar vlinders in zijn buik kreeg voor Michelle. Voorheen had hij enkel relaties met mannen. In maart zijn ze een relatie aangegaan. De twee willen geen tijd verspillen. want vorige maand maakte de zanger bekend klaar te zijn voor de volgende stap: trouwen en wellicht een kindje. Die laatste wens lijkt nu in vervulling te gaan.

„We zijn net terug van een weekje vakantie in Spanje, het was heerlijk. Nou ja, niet constant, want Michelle had heel erg last van stemmingswisselingen”, begint Roy zijn verhaal. Het is te zien dat Michelle daar eigenlijk mee oneens is. Roy is echter overtuigd van zijn voorgevoel: „Ik denk dat ze zwanger is.” Hoewel Michelle niet gelooft dat er een kindje in haar aan het groeien is, besluit het koppel toch een zwangerschapstest te doen.

‘Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad’

„Oh mijn god, schatje dit wilden we zo graag! Het is wel heel snel!”, roept de zanger enthousiast. „Hoe dan?!”, brengt hij nog uit. Michelle staart met veel ongeloof naar de zwangerschapstest, waar twee streepjes op te zien zijn. „Heel leuk, maar ik ben even in shock”, bekent Michelle. „We wilden het wel, maar het is meteen de eerste maand raak. De eerste maand, dat kan toch niet!” Roy kan zijn geluk niet meer op. Het is inderdaad haast ongelofelijk, want eerst was de kans op een kindje heel klein.

„Ik ben laatst nog naar het ziekenhuis geweest om mezelf te laten testen en daar zeiden ze dat ik langzaam werkend zaad heb en een verminderde productie van zaadcellen”, zegt Roy. De twee lieten zich niet stoppen door het nieuws uit het ziekenhuis en besloten toch te proberen voor een kleine. Michelle stopte met de pil en volgens Donders was het in één keer raak, vertelt hij in de vlog Oost west, thuis best.

Zomervakantie voorbij en toch weer hommeles op Schiphol: ‘Krankzinnige rijen’ en ‘puinhoop’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.