Nikki Veerbeek
Nikki Veerbeek Entertainment 15 sep 2022

Rachel Hazes ‘ongelooflijk trots’ op eenjarige mijlpaal André Hazes

Rachel Hazes is ongelooflijk trots op een eenjarige mijlpaal van zoon André. Hoewel ze er niet bij verklapt waarom, lijkt het er héél sterk op dat het iets met het afkicken van zijn verslavingen van doen heeft.

La Hazes deelt op Instagram een foto van een taart met daarop de tekst one year. Dit verwijst vermoedelijk naar een jaar zonder drank of drugs voor de Hazes-telg.

Rachel Hazes: ‘We zullen er altijd voor je zijn’

„Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou”, schrijft moeder Hazes onder de foto. „Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen. Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn.”

Einde van sabbatical in zicht

De zanger kondigde vorig jaar rond deze tijd een sabbatical aan. Zijn management hield het destijds op een „emotionele burn-out”, maar de geruchtenmolen over zijn drank- en drugsgebruik draaide op volle toeren. Eind vorige maand gaf hij dit op Instagram min of meer toe. „Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte.”

Ook kondigde hij aan weer op de planken te gaan staan „Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023.”

Niet alleen gaat Hazes zijn fans weer verblijden met optredens, er zal ook een documentaire verschijnen op Videoland met de naam Crossroads. Hij reisde meerdere malen naar de Verenigde Staten om hier beelden voor te schieten. In deze documentaire zou de donkerste periode van zijn leven uitvoerig aan bod komen. „Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire.”

‘Hoogste stijging zorgpremie sinds 2011’, wat is het maximum precies?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rachel Hazes ‘ongelooflijk trots’ op eenjarige mijlpaal André Hazes
Sluiten