Iza de Bruin
Iza de Bruin Entertainment 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Eerste Lang Leve de Liefde-baby maakt tv-debuut

Het programma Lang Leve de Liefde is al een aantal jaar te zien op televisie. Het was maar een kwestie van tijd voordat de eerste liefdesbaby geboren werd, van een stel dat elkaar daar heeft leren. Het koppel Melvin en Xanegay showt vol trots hun kleine hummeltje.

De SBS6-datingshow Lang Leve de Liefde is bij het grote publiek vooral bekend vanwege de ongemakkelijke fragmenten die iedere week wel een paar keer voorbijkomen. Maar af en toe, heel soms, is de kijker getuige van echte liefde. Kleine Xion is daar het levende bewijs van.

‘Wonderbaby’

Gisteren ging Shownieuws langs bij Melvin en Xanegay, die hun eerste date ruim anderhalf jaar geleden hadden in Lang Leve de Liefde. Inmiddels is er een baby geboren en zijn ze nog altijd stapelverliefd op elkaar.

„Ik had niet gedacht dat ik de liefde van mijn leven zou ontmoeten”, begint Xanegay. Ze wiegt de pasgeboren Xion in haar armen. „Ik ben vol liefde,” zegt ze. „Ook toen ik aan het bevallen was, voelde ik liefde.” Melvin kijkt naar zijn pasgeboren zoontje met heel veel trots. Ze noemen hem een ‘wonderbaby’.

Nog een Lang Leve de Liefde-baby?

Op Valentijnsdag vertelde Xanegay in Vrouw dat ze er per toeval achter kwam zwanger te zijn. „Een paar maanden geleden hadden we corona en toen kreeg ik pijn in mijn onderbuik. Ik dacht dat het door corona kwam, maar het werd erger. We zijn ’s avonds naar de huisartsenpost gegaan en toen bleek ik zwanger te zijn.”

Xion spreek je uit als lion, maar dan met een X. Dat liet het koppel al eerder weten op Instagram toen de baby werd geboren.

„Na de bevalling zei ze dat het de laatste was, maar…” Melvin laat even een stilte vallen tot dat ze beide in lachen uitbarsten. „Je weet het niet hè?” Xanegay heeft al twee kinderen van een vorige partner.

Weer een tegenvaller voor Gillis: geen vergunning voor vakantiepark Valkenburg

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste Lang Leve de Liefde-baby maakt tv-debuut
Sluiten