Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 13 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Chantal Janzen reageert op vermeend overspel partner: ‘Ramptoerisme’

BN’ers en affaires, het is iets waar menig Nederlander van lijkt te smullen. Ook presentatrice Chantal Janzen belandde met haar gezin in die geruchtenmolen. Janzen neemt nu, in haar eigen blad &C, de gelegenheid om op die roddels over het vermeende overspel van haar partner te reageren.

Janzen vormt een koppel met Marco Geeratz. Samen hebben ze twee kinderen en zo heeft Janzen ook de rol van ‘bonusmoeder’ voor haar stiefkinderen, oftewel de twee dochters en de zoon die Geraatz kreeg uit een andere relatie.

Juicekanalen beschuldigen partner Chantal Janzen van overspel

Maar goed, Geraatz hangt nu, mede door de razendsnelle en genadeloze functie van juicekanalen, het bordje ‘vreemdganger’ boven het hoofd. En Geraatz zou zijn vrouw, volgens de roddelkanalen, regelmatig bedriegen. Eerder gingen dit soort verhalen ook rond over zangers Waylon, Danny de Munk en Charly Luske.

In haar editorial vertelt Janzen dat ze de eerste geluiden over deze beschuldigingen hoorde tijdens een opnamedag. Haar man stuurde haar zelf een berichtje dat hij las dat hij vreemdgaat. Hoewel de presentatrice van plan was om de geruchten naast zich neer te leggen, blijkt ze het niet makkelijk te vinden om dit los te laten.

Janzen reageert op geruchten

Janzen schrijft dat er in haar vriendenkring om wordt gelachen en dat er zelfs grappend selfies worden gemaakt voor het hotel waar Geraatz dan zou vreemdgaan. Maar dat haar kinderen en ouders ook deze geruchten meekrijgen, vindt ze moeilijk.

Aan de mankementen van de online roddelkanalen ontkom je volgens Janzen als BN’er niet. „Iedereen kan tegenwoordig nou eenmaal iets over je beweren en brengen. Of het nou waar is of niet. Er wordt natuurlijk ook veel gebracht wat waar is”, doelt ze op de geruchten over het The Voice-schandaal. Die al lange tijd klonken op de roddelkanalen, nog ver voordat BOOS ermee naar buiten kwam.

‘Vorm van ramptoerisme’

Wel concludeert Janzen dat de affaires of alcoholgebruik van een bekend persoon in principe een buitenstaanders niet veel aangaan. „Het lijkt wel een vorm van ramptoerisme. Iedereen kan alles maar over je zeggen, beweren en onthullen. Is dat klote? Meer dan. Zeker als je ziet hoeveel pijn, verdriet en angst het reeds bij sommigen heeft opgeleverd. De stress en het negatieve gezeik heb je dan al gevoeld en raak je niet zomaar kwijt”, aldus de presentatrice.

Naast de reactie van Janzen besloot ook Linda de Mol om op de afgelopen rumoerige periode te reageren. Eerder kreeg zij nog complimenten over haar tv-comeback bij Miljoenenjacht. De Mol deelt volgende maand haar kant van het verhaal in haar eigen blad LINDA. Daar zal zij, waarschijnlijk, reageren op de beschuldigingen richting haar ex-partner Jeroen Rietbergen en de nasleep die dat met zich meebracht.

We hebben ons oordeel over vreemdgangers klaar, maar waarom pleegt de mens overspel?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Chantal Janzen reageert op vermeend overspel partner: ‘Ramptoerisme’
Sluiten