Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

André Hazes filmde twee jaar lang docu over ‘moeilijkste periode uit zijn leven’, dit verdiende hij daaraan

Een documentaire over het roerige leven van André Hazes, dat geluid klinkt al een tijdje. Hoewel de volkszanger een tijd van de radar verdween, legde een cameraploeg de afgelopen twee jaar van zijn leven vast. En daar hield hij een behoorlijke duit aan over.

Over iets minder dan een maand is de documentaire te zien op Videoland en er wordt al een behoorlijke tijd druk gespeculeerd over die film. De afgelopen bewogen veertien maanden uit het leven van Hazes, worden in vijf afleveringen met het publiek gedeeld. In die maanden kwamen de nieuwe liefdes en relatiebreuken, familieperikelen en mentale problemen rond de volkszanger voorbij.

‘8 ton voor documentaire’

En daarvan krijgen we, als we het bericht van RTL mogen geloven, een hoop te zien. Relaties, alcohol, drugs en de problemen in zijn familie komen aan bod. „Geen eindeloze geruchten meer, dit is het verhaal van André Hazes”, klinkt de aankondiging over de film. Een documentaire over „de moeilijkste periode uit zijn leven”. Waarbij de kijker klaarblijkelijk ziet hoe Hazes de strijd aangaat met zijn „angsten en demonen”.

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds sprak in zijn podcast Strikt Privé uit dat de volkszanger zo’n 800.000 euro verdient aan zijn documentaire. Volgens Santegoeds  „wordt er grof geld verdiend” aan de film.

Geruchten rond documentaire André Hazes

Hoewel het de afgelopen tijd stil was rondom de volkszanger, kreeg de nieuwsgierige volger wel het een en ander mee van zijn ex Monique Westenberg. Onder meer hun familievakanties waren voer voor de geruchten over een relatiehereniging en zelfs een potentiële trouwerij. Iets dat Westenberg in het blad LINDA. ontkrachtte.

Ook zijn andere ex Sarah van Soelen zou oorspronkelijk in de documentaire voorbij komen. Maar na hun relatiebreuk wilde Van Soelen niet meer meewerken aan de film.

Donderdag 20 oktober is de documentaire te zien op Videoland. 

André Hazes neemt het op voor moeder na uitspraken Roxeanne: ‘Van mij krijg je eeuwig respect’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
André Hazes filmde twee jaar lang docu over ‘moeilijkste periode uit zijn leven’, dit verdiende hij daaraan
Sluiten