Nikki Veerbeek
Nikki Veerbeek Entertainment 1 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Gordon bijna dood na stoppen met insuline; hoe kan dat? 

Gordon laat op Instagram weten dat hij op eigen initiatief was gestopt met insuline en dit bijna heeft moet bekopen met de dood. Hoe kan dat? „Even een update: afgelopen maand was een moeilijke. Rugblessure en een enorme terugval qua diabetes. Lekker naïef om te denken als je zoveel af valt dan is je diabetes weg… niet dus”, schrijft hij.

„Heel dom gestopt met insuline spuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de dood vorige week. Enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten. Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend.”

Gordon bijna dood na stoppen met insuline

Gordon neemt zijn volgers regelmatig mee in zijn afvalproces. De zanger is bijna 25 kilo afgevallen. „Het carnivoordieet heeft enorm geholpen, maar is te eenzijdig om dat lang vol te houden en ik combineer het nu gewoon met wat groente en fruit. Ik eet zo min mogelijk koolhydraten maar ik heb ze ook nodig om mijn bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal, maar dat is diabetes: een sluipmoordenaar.”

Verder laat hij weten dat hij zich supergoed voelt in Thailand. „Ik wil nog een tijdje mee en met deze levensstijl en dit voedingspatroon ga ik dat redden.” Op de laatste kilootjes na is hij tevreden met het resultaat. „Het beetje buik zal ik altijd houden, maar dat is oké.”

Gordon liet zich in 2019 opnemen in een verslavingskliniek. Sindsdien is hij bezig met een gezonde leefstijl.

https://www.instagram.com/p/CgtSgX2Kckc/?utm_source=ig_web_copy_link

Schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij uit elkaar: ‘Niet meer de match’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gordon bijna dood na stoppen met insuline; hoe kan dat? 
Sluiten