Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 12 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Martin Garrix krijgt fles vol in gezicht tijdens show en wenst dader een fijne dag

Martin Garrix is gisteren lichtgewond geraakt bij een optreden. Een bezoeker gooide een fles naar hem toe en raakte hem vol in het gezicht. Bepaald niet fraai, maar Garrix – die zijn gehavende hoofd laat zien – reageert op Instagram nog rustig.

De 26-jarige dj, die in Las Vegas draaide, deelt in zijn Instagram Stories beelden van zijn verwondingen. Te zien is dat hij een snee op zijn wang en boven zijn wenkbrauw heeft.

Martin Garrix vond het een goede worp

Martin Garrix lijkt er echter niet zo wakker van te liggen. „Ik hoop dat degene die de fles gooide tijdens de show een goede dag heeft en genoten heeft van het moment. Het was een goede worp”, schrijft hij erbij. In de video voegt Garrix daar „respect” aan toe.

Toen het allemaal nog goed ging:

En hier ging het met Martin Garrix even minder:

Online steun voor populaire dj

Op sociale media verschijnen veel steunbetuigingen aan de adres van Martin Garrix, al blijkt die er zelf dus niet zoveel woorden aan vuil te willen maken.

„Om eerlijk te zijn vind ik het echt onaanvaardbaar dat iemand tijdens je show de fles naar je gooide”, schrijft een twitteraar aan de dj. „Hoop dat je snel beter wordt Martin, je bent geweldig en verdient alleen het beste van deze wereld.” Nog enkele reacties:

Mart Hoogkamer en bier gooien

„Het was in ieder geval geen bier”, twittert ene Ans. Ans doelt ongetwijfeld op een incident met de Nederlandse zanger Mart Hoogkamer tijdens de Pinksterfeesten in Beckum. Hoogkamer kreeg aan het begin van zijn optreden zes bier naar zich toe gegooid. Ze waren mis, maar de artiest vond dat allesbehalve normaal. Het optreden van de man van ‘ik ga zwemmen in Bacardi Lemon’ duurde door zijn directe vertrek 9 seconden (anderen zeggen 16 tellen). Binnenkort treedt Mart Hoogkamer op tijdens de Zwarte Cross, biergooifestijn bij uitstek. Hij staat om 23.15 uur geprogrammeerd. Grappenmakers deelden al een blokkenschema waarbij zijn optreden tussen 23.15 en 23.16 uur staat gepland.

Ook tijdens de kermis in het Noord-Hollandse Ursem was het tijdens Pinksteren met ‘gooien’ raak. Daar besloot Yves Berendse toen na bier smijten de benen te nemen, meldde het Noord-Hollands Dagblad. Zowel de organisatie in Beckum als die Ursem konden het niet begrijpen dat ‘de goed betaalde artiesten’ besloten hun optreden te staken.

Heel veel liefde voor Anouk om huwelijk tijdens concert Malieveld: ‘Wat is ze prachtig’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Martin Garrix krijgt fles vol in gezicht tijdens show en wenst dader een fijne dag
Sluiten