Pim Pauwels
Pim Pauwels Entertainment 10 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Nikkie de Jager is boos op Maxim Hartman: ‘Hij heeft geen hart’

Nikkie de Jager heeft gisterenavond in televisieprogramma Make Up Your Mind uitgehaald naar Maxim Hartman. Volgens ‘Nikkie Tutorials’ heeft de presentator geen hart. De twee zullen nooit beste vrienden worden. Eerder maakte Maxim Hartman Nikkie de Jager op Instagram nog uit voor „ordinaire Poolse prostituee”.

In RTL-programma Make Up Your Mind neemt een twintigtal bekende Nederlandse mannen het tegen elkaar op. Ze worden omgetoverd tot de meest bijzondere drag queens. Elke aflevering staan vijf BN’ers op de catwalk, waarvan er vier uiteindelijk afvallen. Twee teams, maar daarin onder andere Nikkie de Jager en Fred van Leer, moeten raden wie er achter de make-up, nepwimpers en pruiken schuilgaan.

Nikkie de Jager haalt uit: ‘Moet gelijk aan Maxim Hartman denken’

Bij het raden van de BN’ers deed Nikkie de Jager haar uithaal. Een van de drag queens droeg de naam Juno Heart, wat je naar het Nederlands zou kunnen vertalen naar ‘jij hebt geen hart’. „Het ging bij mij helemaal fout. Ik dacht ‘you have no heart’. Dus ik moest gelijk aan Maxim Hartman denken.”

Ging Maxim Hartman daadwerkelijk schuil achter de drag queen Juno Heart? Nee, maar dat wist Nikkie de Jager eigenlijk ook al wel. „Ik heb gehoord dat hij heel erg tegen make-up is, dus ik denk niet dat hij het is.”

Maxim Hartman noemt make-up tutorials ‘kwalijke praktijken’

Twee maanden geleden moest Nikkie de Jager het juist ontgelden bij Maxim Hartman. Op Instagram deelde hij een statement over de „kwalijke praktijken” van de make-up artiest. „Iedereen is altijd zo vol lof over Nikkie Tutorials. Oh, ze is zo geweldig. Ze kan zo goed presenteren. En ze is bij iedereen al langs geweest. Nee, ik ben daar niet jaloers op.”

De presentator, die niet vies is van een uithaal hier en daar, ging verder: „Het allerergste is dat zij vrouwen en non-binaire wezens stimuleert om zich op te maken als een ordinaire Poolse prostituee. Helemaal dichtsmeren die hap. Volstucen die poriën. Laten we deze milieuonvriendelijke trend een halt toeroepen. En onze kinderen beschermen tegen deze kwalijke praktijken.”

Maxim Hartman snapte niet dat Nikkie de Jager een eigen show krijgt op Zapp. „Let op: ik zeg dit niet als uitlokking om ergens tegenin te gaan. Ik heb geen act. Ben je het niet met mij eens; hou het lekker voor je of pleur op. Alvast bedankt.” Hij sloot zijn bericht af door te vermelden dat ‘alle make-up oplichterij is’.

Maxim Hartman over het verlies van zijn zoon: ‘Het verdriet viel me mee’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Nikkie de Jager is boos op Maxim Hartman: ‘Hij heeft geen hart’
Sluiten