Komt er een aangifte tegen Charly Luske vanwege bedreiging? ‘Dennis Schouten beslist later deze week’

Dennis Schouten besluit later deze week of hij daadwerkelijk aangifte gaat doen tegen Charly Luske wegens bedreiging. Dat laat de presentator van Roddelpraat vandaag aan persbureau ANP weten. „We wachten komende week af, het hangt af van Charly’s dreigementen of daden”, meldt Schouten.

Dennis Schouten is vorige week ondergedoken nadat hij „indirect” dreigementen heeft ontvangen van Charly Luske. De programmamaker heeft wel al melding gemaakt bij de politie van de vermeende bedreigingen die hij zou krijgen van Luske. Schouten bevindt zich al een paar dagen op een ander adres vanwege de vermeende dreigementen. Ook heeft hij camera’s bij zijn huis laten plaatsen, meldt hij. Luske ontkent dat hij Schouten heeft bedreigd.

Dennis Schouten camera's laten installeren n.a.v. 'bedreigingen' Luske
Schouten laat op Instagram weten camera’s geplaatst te hebben: „Mijn nieuwe vriend.” Foto: Dennis Schouten / Instagram

Mogelijk aangifte door Dennis Schouten

Aanleiding voor de vermeende bedreigingen van Luske was de uitzending van Roddelpraat van afgelopen woensdag. Daarin onthulden Schouten en zijn medepresentator Jan Roos dat Luske relatieproblemen heeft met zijn vrouw Tanja Jess. Luske zou seksueel getinte berichten naar een andere vrouw hebben gestuurd. Hij bevestigde eerder dat er inderdaad problemen zijn tussen hem en Jess en hij stelde zichzelf daarvoor verantwoordelijk.

Jess reageerde vorige week ook op de onthullingen. De actrice is namelijk niet blij met Dennis Schouten en Jan Roos. Ze reageerde op de ‘roddels’, die ze bevestigde. Volgens Jess zitten zij en haar man Charly Luske op dit moment in een „zoektocht” in hun relatie. Roddelpraat stelde ook al zoiets, maar in andere woorden.

Luske heeft spijt

Luske heeft vorige week laten weten dat hij het verpest heeft en spijt heeft, zo schrijft hij op Instagram. „Uit waardering voor de mensen die mij al jaren volgen en supporten wil ik reageren op de recente berichtgevingen die extreem teleurstellend moeten zijn. I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet…” Luidt Luskes Instagram-bericht.

Schouten en Roos beloven in de uitzending van Roddelpraat van komende woensdag terug te komen op de zaak.

Jon Batiste grote winnaar van de Grammy’s, wie is hij?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Komt er een aangifte tegen Charly Luske vanwege bedreiging? ‘Dennis Schouten beslist later deze week’
Sluiten