Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Entertainment 13 apr 2022

‘Bedreigingen’ van Charly Luske richting Dennis Schouten lijken voorbij: ‘Zijn uitgepraat’

De ruzie tussen Dennis Schouten en Charly Luske – waardoor Schouten zelfs onderdook – lijkt zo goed als voorbij. Zo’n twee weken nadat Schouten „indirecte bedreigingen” van Luske ontving, is er wat rust in de tent. Zo vertelt de Roddelpraat-presentator aan persbureau ANP: „Charly en ik zijn uitgesproken, hoop ik.” Er is al ruim een week geen contact meer tussen de twee mannen geweest.

Niet heel lang geleden overwoog Schouten nog aangifte tegen Luske te doen, wegens bedreiging. Begin april zei hij dat hij het nog even wilde „afwachten“. „Het hangt af van Charly’s dreigementen of daden.” Tot zover is er dus nog niks gebeurd wat zou kunnen leiden tot een aangifte. Wel heeft de programmamaker melding gemaakt bij de politie van de vermeende bedreigingen die hij zou ontvangen van (mensen rondom) Luske.

„De melding staat bij de politie en aangifte is nu dus niet noodzakelijk”, zegt Schouten. „Dit zal ik alsnog doen mocht ik iets van hem vernemen, maar het is nu rustig.”

Ruzie tussen Charly Luske en Dennis Schouten voorbij?

Aanleiding voor de vermeende bedreigingen van Luske was de uitzending van Roddelpraat van twee weken geleden. Daarin vertelden Jan Roos en Dennis Schouten dat Luske relatieproblemen heeft met zijn vrouw Tanja Jess. Luske zou seksueel getinte berichten naar een andere vrouw hebben gestuurd. Hij bevestigde dat er inderdaad problemen zijn tussen hem en Jess en stelde zichzelf daarvoor verantwoordelijk.

Op sociale media maakte hij zijn excuses, iets dat populair lijkt onder meerdere BN’ers de laatste tijd. Zo nam ook Lil Kleine onlangs een video op, die door het grote publiek als „gelul” werd gezien. Luske schreef op zijn beurt dat hij ‘volledige verantwoordelijkheid neemt’. „Ik ga nog harder werken aan mezelf. In dit alles had ik me geen betere partner kunnen wensen dan Tanja en ik houd nog steeds zielsveel van haar. Ik hoop dan ook dat jullie haar en onze kinderen rust, respect en privacy gunnen.”

Jan Roos was enkele weken geleden degene die bevestigde dat Schouten was ondergedoken. „Dennis is door mensen uit de omgeving van Charly Luske op de hoogte gesteld dat het onveilig zou zijn om zich nu in het openbaar te begeven”, zei Roos destijds.

Politie New York maakt jacht op man van 62 na schietpartij metrostation

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘Bedreigingen’ van Charly Luske richting Dennis Schouten lijken voorbij: ‘Zijn uitgepraat’
Sluiten