Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 28 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze foto’s op Instagram kregen in 2021 de meeste likes

De hoeveelheid likes op Instagram-foto’s bepaalt inmiddels de status van beroemdheden. Het social media-platform kondigt ieder jaar aan welke plaatjes het meest geliket werden. En vooral babynieuws blijkt hartjes op te leveren.

De top-3 van meest gelikete plaatjes wordt gedomineerd door de meest gevolgde personen. Veel volgers staat blijkbaar gelijk aan veel likes. Popcultuursite Uproxx liet gisteren weten welke beroemdheden de meeste hartjes op één foto kregen.

Meeste likes op foto’s Instagram 2021

De meeste gelikete foto van dit jaar is van niemand minder dan voetballer Cristiano Ronaldo. Zijn vriendin Georgina Rodriguez en hij kondigden aan dat zij een tweeling verwachten.

Ronaldo staat bekend om zijn enorme aantal volgers en likes. Maar de foto met het zwangerschapsnieuws zorgde voor de meeste online support. Het plaatje van de echo-foto kreeg maar liefst 32 miljoen likes. En daarmee wint de voetballer het met zes miljoen likes van de nummer twee.

Bruiloft Ariana Grande

Nummer twee in de ranglijst is een kiekje van zangeres Ariana Grande. De foto van een zoenende Grande en haar vriend Dalton Gomez kreeg meer dan 26 miljoen likes. Hiermee kondigde het stel aan dat ze getrouwd waren.

De zwangerschap van Kylie Jenner

Nummer drie onder de meest geadoreerde plaatjes van Instagram is die van Kylie Jenner. Het Kardashian-lid staat bekend om haar faam op social media en haar kiekjes worden veelvoudig geliket. De video waarmee ze haar zwangerschap aankondigde leverde haar meer dan 24 miljoen likes op.

Billie Eilish en Lionel Messi

Buiten de top-3, maar wel in de top-10 van meest gelikete foto’s vind je onder meer een Instagram-post van voetballer Lionel Messi. Met dit plaatje kondigde hij zijn overstap van Barcelona naar Paris Saint Germain aan. De voetballer veroverde maar liefst drie plekken in de ranglijst. Hij behaalde met zijn foto’s nummer vijf, zeven en acht. Ook zangeres Billie Eilish deed het goed op social media. Haar nieuwe coupe en Vogue-cover zorgden eveneens voor miljoenen likes.

Metro-stelling: ‘2021 is een jaar dat snel de prullenbak in mag’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Deze foto’s op Instagram kregen in 2021 de meeste likes
Sluiten