Quirine Brouwer
Quirine Brouwer Entertainment 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Maxime Meiland bevallen van kerngezonde tweede dochter: dít is haar naam

Vanochtend heeft Maxime Meiland (25) op Instagram aangekondigd dat zij en haar vriend Leroy Molkenboer op 14 september hun dochter hebben verwelkomd. Dat Maxime van een meisje ging bevallen wisten we al, maar nu is ook haar naam bekend: Vivé.

Daarmee is de familie Meiland één familielid rijker.

Maxime Meiland bevallen van dochter

Vivé is eergisteren kerngezond ter wereld gekomen en weegt 3520 gram. Dochtertje Claire (4), wie Maxime uit een eerdere relatie kreeg, is nu grote zus. Iets waar ze dolblij mee is, als we Maxime’s bericht op Instagram mogen geloven. Daar schrijft ze: „Daar is ze dan, onze lieve Vivé. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan.” Op bijgaande foto’s is te zien hoe Claire haar nieuwe zusje samen met Leroy en Maxime de fles geeft.

Ook voor Maxime is een tweede kindje een droom die uitkomt. Zij heeft in de afgelopen jaren regelmatig laten weten dolgraag nog een zusje of broertje voor Claire te willen. In een eerder seizoen van realityserie Chateau Meiland ging zij daarom op zoek naar een zaaddonor. Vorig jaar kreeg ze een relatie met cameraman Leroy Molkenboer (29), de zwangerschap bleef daarna niet lang uit. Het liefdesgeluk is nu dus bezegeld met een kerngezonde dochter.

Chateau Meiland

We kunnen de Meilandjes nog steeds volgen in de populaire serie Chateau Meiland. Maar soms zijn de familieleden ook in andere programma’s te zien. Zo was opa Martien onlangs te gast bij Boerderij van Dorst, wat leidde tot een kijkcijferhit. Dat kwam mede omdat Martien bekende dat hij op de PVV stemt.

Je kunt de avonturen van de Meilandjes in Chateau Meiland elke maandag en donderdag volgen, bij SBS6.

Kijkers kwaad over drankgebruik bij snorfietsfeest Chateau Meiland

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Maxime Meiland bevallen van kerngezonde tweede dochter: dít is haar naam
Sluiten