Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 1 mei 2021

Kaarten Down The Rabbit Hole in vier minuten uitverkocht

De laatste kaarten voor Down The Rabbit Hole zijn in vier minuten uitverkocht. Dat laat de festivalorganisatie weten via sociale media. Er waren 8000 kaarten in de verkoop voor het muziekfestival, waar onder meer Gorillaz, Disclosure, Doe Maar en Balthazar optreden.

Er is nog wel een aantal combinatiekaarten beschikbaar, bij deze tickets zit een ‘luxe’ accommodatie inbegrepen, zoals een tent of een kleine bungalow. De prijs van deze kaartjes is veel hoger dan de reguliere kaarten, waarbij de festivalgangers hun eigen accommodatie moeten meenemen voor de camping.

festivals, kabinet, eendaagse festivals
Het festival is vanwege de coronasituatie met meer dan een maand opgeschoven naar eind augustus in plaats van begin juli. Foto: ANP Foto: ANP

Het festival is vanwege de coronasituatie met meer dan een maand opgeschoven naar eind augustus in plaats van begin juli. De organisatie verwacht dat door de verplaatsing de kans groter is dat het festival kan doorgaan. Ook verwacht het dat er in augustus meer internationale bands en artiesten kunnen worden geboekt, omdat die dan wel op tournee zijn.

Festival op ander terrein

Ook verhuist Down The Rabbit Hole dit jaar eenmalig naar het terrein van Lowlands in Biddinghuizen. Normaliter is het festival in Beuningen. Omdat het festival veel spullen op het terrein deelt met zijn ‘grote broer’ Lowlands, dat het weekend ervoor is, ontstond het idee eenmalig naar Biddinghuizen te verhuizen.

Ophef na beelden met hamer doodgeslagen varkens in Britse varkensstal

UMCG waarschuwt voor gevaarlijk drankspel met bierdopjes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kaarten Down The Rabbit Hole in vier minuten uitverkocht
Sluiten