Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 19 feb 2021

Klaasje: Iedereen vraagt of ik K3 niet meer leuk vind

Klaasje Meijer heeft in een interview meer uitleg gegeven over de reden van haar afscheid bij K3. Het is niet zo dat ze K3 niet meer leuk vindt, maar het is wel hard werken. En ze is erg nieuwsgierig naar een leven buiten de meidengroep.

Vorige week kondigde Klaasje Meijer (25) aan dat ze komend najaar uit K3 stapt. In een interview met Showbizztv werd haar gevraagd of ze het dan niet meer leuk vindt.

Alles wat ik bij K3 doe, vind ik heel erg leuk

„Het is heel gek, want iedereen vraagt mij dat, maar het is niet zo dat er dingen bij K3 niet leuk zijn. Het is erg veelzijdig en je leert enorm veel. Het is gewoon echt een fulltime baan en daar moet je rekening mee houden. Alles wat ik bij K3 doe, vind ik heel erg leuk om te doen. Alleen ben ik heel nieuwsgierig of ik het hierbuiten ook kan en wil ik mijn vleugels heel graag uitslaan”, vertelt ze.

Het afgelopen weekend keek Klaasje letterlijk even buiten. Op het ijs welteverstaan.

K3 gaat door, Klaasje haar eigen weg

Er speelt niets tussen Klaasje en de andere K3’tjes. „Waarom gaan mensen daar altijd van uit? Ik ben heel dankbaar dat ik dit avontuur met Hanne en Marthe ben aangegaan en dat we dat met z’n drietjes tot dit punt al hebben mogen brengen. We zijn heel dankbaar voor het succes dat wij tot nu toe hebben mogen meemaken. Dat is heel overweldigend en heel bijzonder. Ik vind juist ook dat we een ontzettend sterk team zijn. Ik heb Hanne en Marthe uiteraard al vroeg ingelicht hierover. Ik voel me heel erg gedragen en opgevangen door hen zodat ik dit niet in mijn eentje hoef te doen en dat zij ook gewoon verder kunnen. Dat is ook de positieve boodschap, dat K3 doorgaat en dat ik mijn eigen weg mag gaan. Daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn”, klinkt het.

Nieuwe televisiezoektocht

Door het vertrek van Klaasje gaat Studio 100 op zoek naar een nieuw lid voor de populaire groep. Dat mag ook een man zijn. De zoektocht K2 zoekt K3 gebeurt op televisie. Dat gebeurde eerder ook toen Josje Huisman de gelederen kwam versterken. Ruim vijf jaar geleden kwam de hele huidige K3 tot stand via een talentenjacht op de buis. Toen Studio 100 de aanmelding voor een plekje in K3 opende, leverde dit binnen een dag duizenden reacties op.

Wil je bij K3? Gert Verhulst waarschuwt je

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Klaasje: Iedereen vraagt of ik K3 niet meer leuk vind
Sluiten