Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 2 nov 2020

Veel steun voor Fred van Leer met hashtag #TeamFred

Veel mensen laten op social media vandaag weten dat ze aan Fred van Leer denken, onder wie meerdere BN’ers.

De stylist en presentator werd gisteren opgenomen in het ziekenhuis. Van Leer heeft vandaag het ziekenhuis verlaten. Dat heeft zijn management bekendgemaakt. „Hij is erg moe maar het gaat goed met hem. Hij is vertrokken naar een onbekende locatie om bij te komen.”

Seksvideo Fred van Leer uitgelekt

Donderdag lekte een seksvideo uit van Fred. De stylist liet daarop vrijdag op Instagram weten het verschrikkelijk te vinden en voorlopig offline te gaan. Hij kon rekenen op veel steun van zijn volgers en nadat bekend werd dat hij in het ziekenhuis was opgenomen, was #TeamFred trending topic op Twitter. Het Instagramaccount van Van Leer is vandaag overigens niet meer te zien.

BN’ers delen de hashtag ook en steunen de stylist. Kim-Lian van der Meij schrijft op Instagram dat ze denkt aan haar goede vriend. „Hoge bomen vangen veel wind en jij bent een heeeeeel hoge boom. Daarom heb je ook zo veel bereikt en vinden zo veel mensen je zo leuk. Ik ga geen woorden vuil maken aan dat negatieve ding en die negatieve mensen. Ik ga uit van positiviteit! En jij ook, dat weet ik. Know this my friend…. also this shall pass! It will pass. En jij staat straks weer rechtop in de wind als die mega sterke en grote prachtige boom.” Ook Annemarie Jung biedt steun.

Kwetsend en bij wet verboden

Daphne Deckers hoopt dat Fred snel opknapt. „En ik hoop dat iedereen die privéfilmpjes van een ander deelt – wetende dat het zeer kwetsend is én bij de wet verboden – zich kapot schaamt!”

Ook Monica Geuze neemt het op voor haar goede vriend Fred. „NIET doorsturen en mensen van wie je privébeelden van een ander krijgt doorgestuurd wijzen op het feit dat dit niet oké is!”, schrijft ze. “Je wint er niks mee en maakt andermans leven kapot.” Hieronder lees je nog meer steunbetuigingen, op Twitter:

Lees hier een Metro-interview met Fred van Leer: Nooit een ‘yes’ van Fred van Leer: ‘Trouwen is voor mij geen ding’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Veel steun voor Fred van Leer met hashtag #TeamFred
Sluiten