Metro
Metro Entertainment 11 nov 2020 / 12:28 uur

#Nomakeup: Maan en Geraldine Kemper maken indruk met natuurlijke foto

De nieuwste editie van het magazine van Chantal Janzen, &C, draait volledig om beauty. Om make-up, ja, maar ook vooral om puur natuurlijke schoonheid. Zo staat Janzen zelf compleet makeup-loos op de cover, maar ze wordt gesteund door andere BN’ers. Maan, Marieke Elsinga, Mandy Woelkens en Geraldine Kemper delen hun ‘au naturel‘ foto.

Maan is geen vreemde van makeup-loze selfies. Die post ze wel eens vaker op haar Instagram, maar toch vond ze het delen van deze foto best spannend. „Mijn hoofd dacht automatisch: fotoshoot ‘hoort’ met een poedertje en een likje verf hier en daar, puur omdat ik dat gewend was tot nu toe. Maar toen ik klaar was dacht ik: dit ga ik vaker doen!”, schrijft de zangeres bij de foto.

Ze kan rekenen op veel bijval van haar volgers: „Je bent ook mooi zonder maan! Ik draag zelf geen make-up meer vanaf mijn 18de jaar. Ik ben nu 33 jaar. Dus ook al jaren zonder.” Vele anderen prijzen Maan voor deze actie.

Ook Mandy Woelkens werd gevraagd voor de actie en jahoor, ook haar foto is prachtig! „Elk vlekje, sproetje of oneffenheid zou te zien zijn. En die zie je inderdaad ook, maar alles is eigenlijk precies zoals het hoort te zijn. Ik vind het helemaal prachtig! Black girl magic, alles!”, schrijft ze bij de foto.

Toen ze gevraagd werd door Janzen voor de fotoshoot, zei ze eigenlijk meteen ja. „Omdat ik er echt niet zo veel om geef”, legt ze uit. „Maar ergens ging toch een soort ijdelheid opspelen toen ik eenmaal bij @valentinavos voor de lens stond.”

Binnen tien minuten klaar

Volgens Marieke Elsinga was binnen tien minuten klaar zijn „ook wel eens lekker”. „Begrijp me niet verkeerd, ik ben ook heus dol op glamour, perfect haar en tiptop make-up (en visagisten doen dat geweldig!) maar dit was ook wel eens lekker”, schrijft ze op haar Instagram. Volgens Elsinga was zonder make-up en zonder nabewerking op de foto gaan „zalig”.

Ook Geraldine Kemper doet graag mee aan de natuurlijke actie van &C. Toch ging het niet helemaal vanzelf: „Een beetje onwennig.” Maar uiteindelijk vond ze zo naturel op de foto gaan „heerlijk”, schrijft ze. Ze steekt haar volgers een hart onder de riem: „Je bent mooi zoals je bent.” Ook Kemper vindt het, net zoals Elsinga, fijn dat ze „binnen tien minuten” weer klaar was.

Lees ook: Moeder die baby in Amsterdam doodde wordt psychisch onderzocht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
#Nomakeup: Maan en Geraldine Kemper maken indruk met natuurlijke foto
Sluiten