Metro
Metro Entertainment 10 nov 2020 / 09:34 uur

‘Kanye West heeft de Kardashians gehersenspoeld’

De man van Kim Kardashian, Kanye West, zou haar en haar hele familie volledig gehersenspoeld hebben.

Dat zegt Larsa Pippen, de ex-vrouw van voormalig Chicago Bull-basketballer Scottie Pippen. Ook zegt zij dat de vriendschapsbreuk tussen haar en Kim Kardashian te wijten is aan Kanye West. Dat meldt Page Six.

Jarenlang waren Larsa en Kim dikke vriendinnen, ze deelden alles met elkaar. Maar toen kwam Kanye erbij en gooide, blijkbaar, roet in het eten. „Kanye was ontzettend wantrouwig naar mensen toe, zeker naar mensen rondom Kim. Ik had het gevoel dat het beter was om even wat afstand te nemen, omdat ik absoluut geen stoorzender in hun huwelijk wil zijn. Daarbij heb ik zelf genoeg aan mijn hoofd. Maar Kanye heeft die hele familie ervan weten te overtuigen dat al het kwaad van mijn kant komt”, zegt Pippen.

Geblokkeerd

Het was niet altijd haat en nijd tussen de twee: oorspronkelijk hadden ook Larsa en Kanye een goede vriendschap. Zo belde hij haar vaak op om zijn hart te luchten. Naar Larsa’s zin deed hij dat iets té vaak, dus blokkeerde ze zijn nummer. Dat maakte hem woest, zegt ze. „Als Kim en Kanye denken beter af te zijn zonder mij, dan is dat prima. Het is hun huwelijk en als het hen helpt om mij niet meer te zien of horen: dikke prima wat mij betreft.”

Larsa’s ex-man Scottie was sowieso geen fan van Kanye en de Kardashians. „Hij vond het geen goed idee om onze jongste kinderen met de Kardashian-kinderen te laten omgaan. Maar daar heb ik me nooit wat van aangetrokken. Hij kan niet voor mij bepalen wat ik met onze kinderen doe als ze bij mij zijn.”

Lees ook: Trump boos om timing positief nieuws over coronavaccin

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Kanye West heeft de Kardashians gehersenspoeld’
Sluiten